SEO Wezep

Ben je op zoek naar een SEO specialist voor je bedrijf in Wezep? Moet jouw website of webshop hoger in Google? Ik ben Tonny Duiveman, en ik ben gespecialiseerd in SEO diensten, ook voor bedrijven uit Wezep. Door de jaren heen heb ik als marketing ondernemer met ons bedrijf een indrukwekkende portfolio opgebouwd, en werken in 2024 we doorlopend voor bedrijven uit Wezep.

Ons bedrijf SEO24.nl – onderdeel van Netfort – is gevestigd in Kampen. Rijd je over de Kamperstraatweg dan ben je binnen 20 minuten bij ons kantoor.

SEO Wezep specialist
SEO-expert Tonny Duiveman, ook voor bedrijven uit Wezep!

Ons werk is geheel gewijd aan professionele SEO voor CMS systemen zoals Magento, WordPress, Lightspeed, Mijnwebwinkel, Shopify en Joomla. Maar ook bieden we SEO support voor overige al dan niet zelf ontwikkelde Content Management Systems of “platte” HTML websites. De beste posities voor jouw bedrijfswebsite met zoekmachine-optimalisatie van SEO24.nl!

SEO-specialist voor bedrijven in Wezep

SEO is tegenwoordig heel wat meer dan een website met wat tekst, afbeeldingen en linkbuilding. Er komt veel meer bij kijken. Je zoekt naar een SEO expert gespecialiseerd in alle facetten van SEO? Of een SEO-specialist m.b.t. een bepaald werkgebied? Bij ons kun je terecht voor internationale, nationale, regionale en zelfs lokale SEO, en dat geldt ook voor SEO in Wezep.

Ook al zijn we niet gevestigd in Wezep, wij weten wel precies hoe websites van bedrijven uit Wezep de hoogste posities krijgen in Google.

Vragen over SEO? E. info@seo24.nl T. 038-3338838.

Wat kenmerkt een echte SEO-Wezep specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website hoog in Google staat op de voor jouw belangrijkste zoekwoorden en zoekzinnen in bijvoorbeeld de regio Wezep. Wat daar voor nodig is, is helaas niet eenvoudig om in een paar zinnen uit te leggen. Er zijn een groot aantal standaard zaken die een SEO expert controleert, maar de uitvoering ervan verschilt per website en per opdracht.

Bedrijven in Wezep hebben een andere SEO aanpak nodig dan bijvoorbeeld bedrijven uit Amsterdam. Zo zijn er in Wezep andere branches actief en is de concurrentie heel anders dan in andere plaatsen. Dat uit zich in het aantal en soort websites en concurrenten.

Is jouw bedrijf ook actief op social media of wil je werken aan je social media marketing dan kan ik daarin ook veel voor je betekenen. Denk hierbij aan het aanmaken en bijwerken van Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Denk ook na over hoe jij je klanten wil bereiken. Welke zoekwoorden, USP’s (unique selling points) en CTA’s (call to actions) ga je gebruiken? En moet de focus liggen op lokale zoekresultaten in en rond Wezep of toch meer landelijk? Zomaar een aantal belangrijke zaken waar we je als SEO specialisten over zullen informeren.

Opmerking
Bijna iedereen die een website kan maken doet zich tegenwoordig voor als SEO specialist. Dit is pure misleiding. SEO is een serieus vak waar enorm veel tijd en kennis mee gemoeid is. Een website maken is heel wat anders dan SEO en SEO is geen webdesign.
– Tonny Duiveman.

No-nonsense en maximaal resultaat. Dat is mijn ervaring met SEO24.nl en ze maken het altijd waar. Gelukkig maar, want praatjes vullen nog steeds geen gaatjes (hoewel sommige 'collega's' er anders over denken).

Rutger Steenbergen

Rutger Steenbergen

SEO Zwolle website

Vandaag op gesprek geweest bij Tonny, een heel fijn gesprek en je hebt meteen te maken met experts die een passie hebben voor SEO optimalisatie. Uiteraard heb ik ze gevonden via google op een hoge positie en is het meteen duidelijk dat je bij de goede partij zit.

Alexander de Jong

Alexander de Jong

Baby Steps Heerenveen website

Laat deze jongens hun gang gaan en je krijgt met je webshop de hoogst mogelijke posities voor al je zoekwoorden. Wij hebben vele projecten bij SEO24.nl lopen, tot nu toe allemaal met succes afgerond.

W. Peters

W. Peters

Kaashandel Peters Harderwijk website

Wij hebben Tonny leren kennen als een snelle, betrouwbare en zeer vakkundige specialist. Een partij die meedenkt en begrijpt wat de klant bedoelt. Maatwerk van formaat!

G. Visscher

G. Visscher

Deurmataanhuis.nl Genemuiden website

SEO of marketingbureau uit Wezep?

Woon je in Wezep of in de omgeving van Wezep dan kan ik me voorstellen dat je een een SEO specialist uit Wezep zoekt. Zeker als je graag iemand dichtbij hebt voor persoonlijk overleg. Maar tegenwoordig worden veel zaken online afgehandeld en contact opnemen per telefoon of d.m.v. een Zoom meeting is zo geregeld.

Je kunt ook naar ons toe komen. Tijdens je bezoek kunnen we je laten zien hoe we te werk gaan. Daarbij wordt al snel helder waar de kansen voor jou website liggen met betrekking tot SEO, meer bezoekers en meer omzet. En doe je zelf al een en ander aan SEO dan krijg je meteen gerichte tips mee voor snelle verbeteringen aan jouw website of webshop.

Is persoonlijk overleg niet nodig? Of heb je liever geen contact vanwege de corona maatregelen? Bellen, e-mailen of videochatten is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Waarom ons SEO-bedrijf voor hoge posities in en rond Wezep inschakelen?

Een flink aantal klanten geholpen, ook in Wezep
Van ondernemers met voornamelijk klanten in en rond Wezep tot bedrijven die mondiaal actief zijn.

Ervaring sinds het ontstaan van zoekmachines
Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Open en transparant
Je kunt ons werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je onbeperkt vragen stellen en krijg je elke week per email een rapport met de actuele posities.

Allesomvattende SEO
Wij controleren en optimaliseren de technische kant van je website, de content zoals teksten, afbeeldingen, video’s en json-LD schema’s, je WEB2.0 waaronder je social media kanalen en je Google Mijn Bedrijf pagina zodat je topposities in Google Local (3-pack en Maps) krijgt.

Webdesign en SEO in Wezep: hoe gaan we samenwerken?

Op het gebied van website- of zoekmachineoptimalisatie in Wezep kunnen we op vele manieren samenwerken.

 • Heb je zelf een marketingafdeling en wil je de kennis vergroten?
 • Ben je zelf goed in tekstschrijven maar wil je hulp bij de paginaopmaak, de structuur en bijvoorbeeld linkbuilding?
 • Heb je een website laten maken maar is je webdesigner niet al te best in SEO?
 • Ben je zelf druk geweest met zoekmachine-optimalisatie maar gaat het niet naar wens?

Je kunt SEO volledig overlaten aan een van onze specialisten of ondersteuning krijgen bij de diverse onderdelen. Ons bedrijf werkt voor diverse ondernemingen waarbij ze gedeeltelijke of volledige Google optimalisatie aan ons uitbesteden.

De SEO volledig of gedeeltelijk onderbrengen bij SEO24.nl? De keuze is aan jou!

Gratis SEO pre-scan voor jouw bedrijf in Wezep

Om te kijken wat SEO jou kan opleveren voeren we een gratis SEO onderzoek (SEO Check of Pre-Scan) uit. Dit is een basic SEO onderzoek waarbij we je site en broncode checken. Hierbij zit je nergens aan vast; het SEO onderzoek is gratis en vrijblijvend.

Voor het SEO onderzoek is het niet nodig om persoonlijk naar ons bedrijf toe te komen, maar dit mag uiteraard wel. Ben je op zoek naar een professioneel SEO bedrijf voor Wezep? Of een webdesigner gespecialiseerd in zoekmachine marketing in of rond Wezep? Neem vrijblijvend contact op.

SEO-specialist voor Wezep e.o.

Waarom SEO in Wezep bij SEO24.nl?

SEO24.nl is onderdeel van Netfort Marketing en ICT. Wij zijn een internetmarketingbureau gespecialiseerd in SEO, webdesign en marketing in de breedste zin. Ben je op zoek naar een betrouwbare en transparante SEO-specialist? Ook jij kan topposities krijgen in Google. En in de meeste gevallen werken we op no-cure-no-pay basis. Dus mocht het om wat voor reden dan ook niet lukken, het risico ligt geheel bij ons!

Hierbij 10 goede redenen waarom je bij ons moet zijn;

 1. Deskundige en gedreven specialisten, ook voor SEO in Wezep.
 2. Meer dan 20 jaar ervaring in Google optimalisatie.
 3. Vragen worden binnen 2 uur beantwoord, ook in het weekend.
 4. SEO gericht op jouw branche en werkgebied.
 5. Transparante werkwijze (je mag alles zien en weten).
 6. Lokale, regionale, nationale en internationale SEO is ons dagelijkse werk.
 7. Duidelijke afspraken zonder wurgcontracten.
 8. Support voor bedrijven en aanbieders van SEO zoals webdesigners, applicatieontwikkelaars en grafisch ontwerpers.
 9. Allesomvattende SEO, van tekstschrijven t/m linkbuilding.
 10. Heldere rapportages per e-mail en online met professionele SEO monitoring en optimalisatie software.
9.4

Top organisatie!!!!!

Prettig en deskundig geholpen. Luisteren naar je wensen. Zeer professioneel.
Antoinette - Hoogeveen - 29 januari 2024

Goeie tips!

Seo scan gevraagd en binnen een aantal uur prima bruikbare adviezen en tips gekregen van [...]
Lucas - de Haag - 22 maart 2023

Prettig overleg en goede uitleg.

Correct bedrijf die ons goed heeft geholpen met het vindbaar maken van ons bedrijf in [...]
André - Kampen - 14 februari 2022

Snel en effectief

De google optimalisatie is snel gegaan, we stonden in 2 maanden op pagina 1. Niet [...]
André - Dronten - 4 april 2021

Top werk

Binnen 1 week een super website en geweldig logo
Maria Louisa - Kampen - 22 februari 2021

Professioneel en top werk!

Goed overleg gehad met Tonny over een website. Als ik vragen had kon ik altijd [...]
Lars - IJsselmuiden - 16 februari 2021

Razendsnelle professionele hulp

Toch nog hoog in Google dankzij Netfort en eindelijk verlost van dure reclame. Heel fijn [...]
Monique - Amsterdam - 25 oktober 2020

Top seo bedrijf

Wat een geluk dat ik dit bedrijf heb ontdekt. Het is een verademing om met [...]
Elke - Naaldwijk - 25 oktober 2020

Super!

Beter bestaat niet, tonny is een topper!!

Reactie van het bedrijf

Heel aardig. Bedankt voor deze positieve review!!

360 talent - Zoetermeer - 30 april 2020

Professioneel en betrokken

Een klein bedrijf dat uitblinkt door expertise, vakkundigheid, betrokkenheid, enthousiasme en vri erndelijkheid. Men neemt [...]
Jos - Kampen - 17 december 2019

Super!!

Zeer tevreden!
Matthew - Apeldoorn - 17 december 2019

Netfort is een fijn en betrouwbare bedrijf

Zie hierboven
Ineke - Kampen - 17 december 2019
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Gerelateerd aan SEO Wezep:
SEO KampenSEO specialist DrontenZoekmachine optimalisatie Zwolle