SEO uitbesteden

seo uitbesteden
seo uitbesteden

“SEO uitbesteden; waarom kostbare tijd verspillen aan iets wat een ander beter kan?”

Zoek je een SEO bedrijf en wil je de website of webshop optimalisatie uit handen geven dan ben je hier aan het goede adres. SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en in Nederland noemen we dit zoekmachineoptimalisatie, website optimalisatie of Google optimalisatie. Maar mogelijk wist je dit al omdat je al meer websites hebt bezocht over website of webshop optimalisatie. Misschien ben je zelfs daarom wel tot de conclusie gekomen dat je website of webshop optimalisatie wil gaan uitbesteden aan een serieus SEO bedrijf.

SEO is een prachtig vak. Vind je het zelf ook interessant om te werken aan SEO dan kun je een heel eind komen met de zoekmachine posities voor je website. Toch is zelf SEO doen niet aan te raden als je niet gespecialiseerd bent in SEO. Met SEO uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf kom je echt veel verder. Google wijzigt het algoritme op 400 tot soms wel 2000 punten per jaar en het onderzoek naar de beste ranking factoren neemt veel tijd in beslag. Het SEO onderzoek, het testen en het implementeren van de juiste onsite en offsite SEO technieken is een hoop werk en bijna altijd zit je op een verkeerd of zelfs dood spoor. Daarom kun je als ondernemer de SEO beter uitbesteden.

Waarom SEO uitbesteden aan zoekmachineoptimalisatie-bedrijf SEO24.nl?

Honderden klanten geholpen
Van kleine lokale ondernemers voor Local SEO tot bedrijven die wereldwijd actief zijn op de internationale markt.

Ervaring sinds AltaVista
Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google tijd waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.

Eerlijk en duidelijk
Je kunt ons website of webshop optimalisatie werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.

Werkzaamheden SEO uitbesteden

Ten eerste inventariseren we hoe de huidige situatie is. De techniek wordt uitgebreid onder de loep genomen en geperfectioneerd en we kijken grondig naar je concurrenten. Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content getoetst. Hiermee bedoelen we je teksten, afbeeldingen en video’s. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemap etc etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, verplaatsen in je branche, ervaring en testen, veel testen. Waar de ene website als SEO geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere SEO werkwijze nodig.

Website of webshop optimalisatie uitbesteden aan SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team SEO kenners zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve SEO applicatie in handen waarmee je de vorderingen op elk moment va de dag kunt volgen.

Linkbuilding uit handen geven

In de begindagen van het internet kon je een eenvoudige, zelfs “geleende” tekst snel op de eerste pagina neerzetten d.m.v. alleen linkbuilding. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een webpagina. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten bijgewerkt.

De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty aandurven. Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Hedendaagse SEO is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO uit handen geven betekend dan ook dat je mag verwachten dat je uitstekende links krijgt voor je webpagina’s.

SEO voordelen van een Google Drive Stack

Besteed je de SEO uit aan SEO24.nl dan maken we soms gebruik van een Gstack. Dit zijn alle producten van Google gegroepeerd waarbij je links naar je website krijg met een enorme domain authority (DA) en page authority (PA). Deze Google Stack heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling is het verhogen van je (hoofd of money)site autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden met PBN links en tiered links. Betere linkbuilding is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

Ook toe aan SEO uitbesteden?

SEO24.nl
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen

SEO bedrijf SEO24.nl, het centrum voor zoekmachine optimalisatie


info@seo24.nl
038-3338838

Gerelateerd aan SEO uitbesteden: SEO kampenSEO ZwolleSEO DrontenSEO Genemuiden