Op zoek naar een SEO specialist in Kampen?

Ben je op zoek naar een SEO specialist in Kampen? Een SEO of marketingbureau voor zoekmachineoptimalisatie? Ik ben Tonny Duiveman, SEO specialist gevestigd in Kampen, Overijssel en ik ben gespecialiseerd in alle aspecten van geavanceerde zoekmachine optimalisatie.

Ook in 2024 heb ik weer een groot aantal bedrijven geholpen aan veel organisch verkeer, leads en omzet. Wil jij ook hoog in Google met je website en in Google Maps met je GMB bedrijfsprofiel? Neem dan contact met me op of start met de gratis SEO scan.

SEO24.nl voor SEO en Webdesign in Kampen
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen
T. 038-3338838
E. info@seo24.nl

SEO in Kampen bij SEO-specialist SEO24.nl
SEO van SEO24.nl uit Kampen

Maak je gebruik van een Magento, WordPress, Lightspeed of Joomla website of webshop dan kun je mij inschakelen als SEO-specialist. Maar ook bied ik SEO support voor jouw bedrijf in de regio Kampen als je werkt met Mijnwebwinkel.nl, Shopify.nl, AddSite of bijvoorbeeld Jimbo.com.

Een SEO specialist in Kampen voor je website en Google bedrijfsprofiel

Is je bedrijf gevestigd in Kampen of omgeving kom dan gerust even langs bij de SEO specialisten van SEO24.nl aan de Stoomstraat 1a. Zoekmachine optimalisatie voor je website is heel wat meer dan webdesign met een paar teksten en links. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken om hoog in Google en de Local 3-pack met je bedrijfsprofiel te eindigen. In een persoonlijk overleg licht ik dit graag toe.

Zo zijn, naast de invulling en de structuur van content, de snelheid en de mobiele weergave erg belangrijk. Daarnaast verdienen htaccess, robots.txt, metadata, schema’s, zoekwoorddichtheid en “proof” woorden, social signals, linkprofiel en content freshness de volle aandacht. Bij SEO24.nl krijg je een geoptimaliseerde website met geavanceerde SEO die je nergens anders krijgt!

Heeft jouw webdesigner goed werk geleverd?

Wil je eerst weten of jouw website al goed geoptimaliseerd is, of een second opinion? Iemand met verstand van zaken die alles onderzoekt op zoekmachine-vriendelijkheid? Dat kan geheel gratis en vrijblijvend met de SEO-scan!

Bij ons kun je terecht voor internationale, nationale, regionale en lokale SEO.

SEO-specialist Kampen
SEO specialist Kampen

Wat kost een SEO specialist voor jouw bedrijf in Kampen?

Via mijn bedrijf SEO24.nl, onderdeel van Netfort M&I, krijg je professionele en transparante zoekmachine optimalisatie. Gemiddeld liggen de prijzen voor SEO-support tussen de € 600,- en € 800,- per maand, en de gemiddelde duur van de SEO overeenkomst is 8 maanden. Je zit hierbij nergens aan vast. Je kunt je SEO-abonnement elke maand stopzetten en we doen niet aan “kleine lettertjes”.

Met marketing d.m.v. professionele SEO van SEO24.nl uit Kampen krijg je meer bezoekers, meer conversie, meer omzet én winst!

Website optimalisatie in Kampen op “no-cure-no-pay” basis

Ben je gevestigd in Kampen en zoek je een zoekmachineoptimalisatie expert? En moet dat zo goed en zo veilig en transparant mogelijk? Dan hoef je niet verder te zoeken: ik werk op “no cure no pay” basis en volledig volgens de richtlijnen van Google. Kortom, mocht het toch niet lukken dan zijn er geen kosten aan verbonden!

Let op
Een groot aantal bedrijven profileren zich als SEO specialist. In Kampen vind je ze ook. Jezelf profileren als SEO expert omdat je websites bouwt of advertenties plaats is pure misleiding. Het beroep van SEO specialist is een vak apart waar veel kennis en ervaring in om gaat. Websites maken en adverteren is heel wat anders dan SEO!
– Tonny Duiveman.

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Website of SEO-specialist Kampen voor elke soort website

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw bedrijfswebsite hoog in Google staat op de voor jou belangrijkste zoekwoorden en zoekzinnen. Dat lijkt me duidelijk. Het is helaas niet eenvoudig om in een paar zinnen uit te leggen wat daar voor nodig is.

Nu zijn er een groot aantal standaard zaken die een SEO expert controleert, maar de uitvoering ervan verschilt per website en per opdracht. Ook zal je zelf wellicht aan de slag moeten. Denk hierbij aan het aanmaken en bijwerken van social media accounts zoals Facebook, Pinterest en Twitter. Social signals zijn immers ook een “ranking signal” en vaak is het handiger om er zelf aan te werken.

Denk ook na over hoe jij je klanten wil bereiken. En eenmaal op je website, wil je dat ze contact opnemen of wil je een dienst of product verkopen. Welke zoekwoorden, USP’s (unique selling points) en CTA’s (call to actions) ga je gebruiken? En moet de focus liggen op hoge posities in lokale zoekresultaten of liever landelijk of zelfs buiten de landsgrenzen? Zomaar een aantal belangrijke zaken waarover SEO24.nl uit Kampen je zal informeren en adviseren.

Hoe ik werk als SEO-specialist voor bedrijven in Kampen?

SEO specialist Kampen
Wij werken als SEO specialisten voor een groot aantal ondernemers in Kampen

Woon je in Kampen (Overijssel) of is je bedrijf gevestigd in de regio zoals IJsselmuiden, Genemuiden, Dronten of Zwolle neem dan zeker even contact op. Onder het genot van een kopje koffie zal ik je laten zien hoe ik jouw website hoger krijg in de zoekresultaten van Google.

De cijfers spreken voor zich; 97% van de internetgebruikers zoekt naar producten en diensten in Google. Als SEO Kampen specialist krijg je dus een enorme boost in je bezoekers, leads en omzet.

Mail me (info@se024.nl) en ik kan je direct vertellen waar jouw kansen liggen met betrekking tot SEO. Maar ook voor SEA (search engine advertising) SMO (social media optimization) en SMA (social media advertising) kun je bij mij terecht. En wil je zelf aan de slag dan krijg je meteen gerichte tips mee voor snelle positieverbeteringen.

Zoek je naar onze diensten dan zie je onze websites SEO24.nl en Netfort.nl op hoge posities staan in Google Zoeken en Google Local. Hoge Google Local (Maps) posities krijg je door een goede synergie tussen je website en je Google Mijn Bedrijf bedrijfsprofiel. Ook deze vorm van marketing beheren we als geen ander.

Webdesign-check en SEO pre-scan (gratis!)

Om te kijken wat SEO of een nieuwe geoptimaliseerde website voor jouw bedrijf gaat opleveren krijg je bij SEO24.nl een gratis zoekmachine optimalisatie onderzoek (SEO-check, audit, scan of analyse). Dit betreft een onderzoek waarbij ik de front-end en broncode onderzoek en waarbij (meestal) geen inloggegevens vereist zijn. Ook zit je nergens aan vast; de SEO-audit is geheel vrijblijvend.

Voor het SEO onderzoek hoef je niet persoonlijk naar me toe te komen (dat mag uiteraard wel). Neem a.u.b. contact met me op voor de mogelijkheden.

Professionele SEO specialist nodig? Neem vrijblijvend contact op of stap even binnen aan de Stoomstraat 1a in Kampen.

Op zoek naar een gespecialiseerd website-optimalisatie bedrijf? Wij zijn dé SEO-specialisten voor ondernemers uit Kampen en omgeving. Vraag gerust naar de resultaten van ons werk en onze gunstige voorwaarden en prijzen.

SEO24.nl
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen
T. 038-3338838 (vragen naar Tonny)
E. info@seo24.nl

Waarom SEO24 uit Kampen?

Wij zijn een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in SEO, webdesign en marketing in de breedste zin.

✓ Professionele en deskundige SEO specialist uit Kampen.
✓ Meer dan 20 jaar de beste resultaten met zoekmachine optimalisatie.
✓ Gemiddelde responsetijd is 2 uur, ook in het weekend.
✓ Specialistisch SEO-bureau voor elke branche en elk werkgebied.
✓ Transparante werkwijze; ik heb geen geheimen en je ziet precies wat we doen.
✓ Lokale, regionale, nationale en internationale SEO.
✓ Duidelijke afspraken zonder wazige contracten, elk moment opzegbaar.
✓ Ook voor aanbieders van SEO diensten zoals webdesigners, applicatieontwikkelaars en grafisch ontwerpers.
✓ Heldere rapportages en gratis gebruik van optimalisatie en monitoring software.

Ons bedrijf heeft als SEO specialist Kampen gewerkt voor onder andere:

Als ondernemer uit Kampen een SEO geoptimaliseerde website nodig?

Als webdesigner en SEO-specialist uit Kampen bouw ik met ons team SEO-geoptimaliseerde websites. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van een website hanteer ik een strategische aanpak om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid succesvol wordt.

Hierbij hou ik rekening met de vindbaarheid in Google zoals jij dat wil; alleen in Kampen, in Kampen en omringende plaatsen, regionaal, landelijk en/of internationaal.

Grondige SEO-analyse:

Voordat ik begin met het maken van je website voer ik een uitgebreide SEO-analyse uit. Dit omvat een zoekwoordenonderzoek, het analyseren van de concurrentie en het identificeren van kansen om je nieuwe website hoog te laten ranken in Google.

Aangepaste webdesign en SEO-strategie:

Op basis van de resultaten van de SEO-analyse ontwikkel ik een op maat gemaakte SEO-strategie voor je nieuw te bouwen website. Dit omvat onder meer het bepalen van de beste focus-zoekwoorden (en -zinnen), en de technische kant van webdesign en SEO. Hierbij komen alle on-page en off-page optimalisatietechnieken aan bod.

Responsief webdesign:

De website die ik voor je maak ziet er niet alleen goed uit op desktops, maar ook op mobiele apparaten en tablets. Een responsieve website zorgt voor een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat je bezoekers gebruiken.

Snelheidsoptimalisatie:

Een snelle laadtijd van je website is erg belangrijk voor zowel zoekmachines als gebruikers. Ik optimaliseer je website om de laadtijd zo laag mogelijk te houden. Een snelle website is een must voor gebruikers, en het helpt mee aan hoge posities in Google.

Contentoptimalisatie:

Content – zoals teksten, afbeeldingen en video’s – is een essentieel onderdeel van SEO. Ik help je met het ontwikkelen van relevante, hoogwaardige en conversie verhogende content die interessant is voor zoekmachines en bezoekers. Denk hierbij aan eenvoudig te lezen teksten, het gebruik van de juiste zoekwoorden, het schrijven van meta-tags en het structureren en clusteren van de content.

Gebruiksvriendelijkheid:

Naast het optimaliseren voor zoekmachines zorg ik ervoor dat je website gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers; een intuïtieve navigatiestructuur, duidelijke call-to-action (CTA) knoppen, sprekende en relevante afbeeldingen, makkelijk te vinden unique selling points (USP’s) en een overzichtelijke indeling van de inhoud. Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor een positieve gebruikerservaring en werkt conversie verhogend.

Monitoring en optimalisatie:

Mijn werk houdt niet op zodra je website live is. Ik blijf je website monitoren en analyseren om de prestaties te meten en indien nodig aanpassingen te maken en bij te sturen.

SEO Kampen gerelateerd:
SEO specialist GenemuidenSEO specialist DrontenZoekmachine optimalisatie Zwolle