SEO Specialist Kampen

Bent u op zoek naar een SEO specialist om uw website of webshop hoger in Google te krijgen? Of bent u misschien zelfs gericht op zoek naar een SEO specialist in Kampen? Ik ben Tonny Duiveman en ben gespecialiseerd in SEO diensten, ook voor bedrijven uit Kampen. Door de jaren heen heb ik een indrukwekkende portfolio opgebouwd.

Mijn werk is geheel gewijd aan professionele SEO voor Magento, WordPress en Joomla websites en webshops. Maar ook lever ik SEO support voor overige al dan niet zelf ontwikkelde CMS systemen of “platte” HTML websites.

SEO specialist Kampen

SEO is tegenwoordig heel wat meer dan een website met een paar tekstjes en linkjes. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken. U zoekt naar een SEO gespecialiseerd in alle facetten van SEO? Of een SEO specialist m.b.t. een bepaald werkgebied? Bij mij kunt u terecht voor internationale, nationale, regionale en zelfs lokale SEO, en dat geldt ook voor SEO voor Kampen.

Wat kenmerkt een echte SEO  specialist?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat uw website hoog in Google staat op de voor u belangrijkste zoekwoorden en zoekzinnen. Dat lijkt me duidelijk. Het is helaas niet eenvoudig om in een paar zinnen uit te leggen wat daar voor nodig is. Nu zijn er een groot aantal standaard zaken die een SEO controleert, maar de uitvoering ervan verschilt per website en per opdracht. Ook zult u zelf aan de slag moeten. Denk hierbij aan het aanmaken en bijwerken van Google+ pagina’s, Facebook, Pinterest en Twitter.

Denk ook na over hoe u uw klanten wil bereiken. Welke zoekwoorden, USP’s (unique selling points) en CTA’s (call to actions) gaat u gebruiken? En moet de focus liggen op lokale zoekresultaten of toch meer landelijk? Zomaar een aantal belangrijke zaken waarbij ik u als SEO specialist over zal informeren.

Een SEO specialist uit Kampen?

Woont u in Kampen of in de omgeving van Kampen dan is dan kan het handig zijn om voor een SEO specialist uit Kampen te kiezen. Zeker als u graag iemand in de buurt hebt voor persoonlijk overleg. U zou ook naar mij toe kunnen komen. Aan de hand van een groot beamerscherm kan ik u laten zien waar ik zoal aan gewerkt heb. En belangrijker, ik kan u direct vertellen waar de kansen voor u liggen met betrekking tot SEO, SEM (search engine marketing), SEA (search engine advertising) en SMO social media optimization). Ook krijgt u meteen gerichte tips mee voor directe verbeteringen aan uw website of webshop.

Gratis SEO vooronderzoek

Om te kijken wat SEO u kan opleveren kan ik een gratis SEO onderzoek (SEO Check) uitvoeren. Dit betreft een beknopt onderzoek waarbij ik de front-end check en waarbij geen inloggegevens vereist zijn. Ook zit u nergens aan vast; het SEO onderzoek is geheel vrijblijvend.

Voor het SEO onderzoek hoeft u niet persoonlijk naar me toe te komen (maar mag uiteraard wel). Neem a.u.b. contact met me op voor de mogelijkheden.

Professionele SEO nodig in of rond Kampen? Neem vrijblijvend contact met me op of stap even binnen aan de Industrieweg 3p.