SEO in Kampen

Ben je op zoek naar een SEO specialist om je website of webshop hoog in Google te krijgen? Een SEO bedrijf in Kampen? Ik ben Tonny Duiveman, SEO specialist bij Netfort uit Kampen en ik ben gespecialiseerd in alle aspecten van geavanceerde website optimalisatie diensten.

Door de jaren heen hebben we een groot aantal ondernemers met SEO in Kampen geholpen aan veel organisch verkeer, leads en omzet. Dit betreft ook websites met enorm veel concurrentie.

Maak je gebruik van een Magento, WordPress, Lightspeed of Joomla website of webshop dan kun je bij ons terecht voor professionele zoekmachine-optimalisatie. Maar ook bieden we SEO support voor jouw bedrijf in de regio Kampen als je een webshop hebt van Mijnwebwinkel.nl, Shopify.nl, AddSite of bijvoorbeeld Jimbo.com.

SEO Kampen voor een hoog rankende website

Is je bedrijf gevestigd in Kampen of omgeving kom dan gerust even langs bij de SEO specialisten van SEO24.nl aan de Stoomstraat 1. Zoekmachine optimalisatie voor je website is heel wat meer dan webdesign met een paar teksten, afbeeldingen en links. Tegenwoordig komt er veel meer bij kijken om hoog in zoekmachines te ranken.

Zo zijn, naast de invulling en de structuur van content, de snelheid en de mobiele weergave erg belangrijk. Daarnaast verdienen htaccess, robots.txt, metadata, zoekwoorddichtheid en “proof” woorden, social signals, linkprofiel en content freshness de volle aandacht. Bij SEO24.nl krijg je een geoptimaliseerde website met geavanceerde SEO die je nergens anders krijgt!

SEO bedrijf Kampen? Gratis SEO-scan!

Wil je eerst weten of jouw website al goed geoptimaliseerd is, of een second opinion? Iemand met verstand van zaken je website laten onderzoeken op zoekmachine-vriendelijkheid? Dat kan geheel gratis en vrijblijvend met onze SEO-scan!

Ben je op zoek naar een SEO-bedrijf in Kampen gespecialiseerd in alle facetten van advanced SEO? Of een zoekmachine-optimalisatie-specialist met betrekking tot een bepaald werkgebied of branche? Bij ons kun je terecht voor internationale, nationale, regionale en zelfs lokale SEO.

SEO Kampen specialist
SEO specialist Kampen

Wat kost het werk van een SEO specialist?

Via mijn bedrijf SEO24.nl, onderdeel van Netfort M&I, krijg je professionele, uitgebreide en zeer voordelige zoekmachine optimalisatie. Gemiddeld liggen de prijzen voor basic SEO-support tussen de € 600,- en € 800,- per maand, en de gemiddelde duur van de SEO overeenkomst is 6 maanden.

Met marketing d.m.v. professionele advanced SEO van SEO24.nl uit Kampen krijg je meer klanten, meer conversie, meer omzet én winst voor een opvallend lage prijs!

Advanced SEO in Kampen op “no-cure-no-pay” basis

Ben je gevestigd in Kampen en zoek je een zoekmachine-optimalisatie expert om je site of shop beter vindbaar te krijgen in Google? En moet dat zo goed en zo goedkoop mogelijk op “no cure no pay” basis? Wij werken volledig volgens de richtlijnen van Google en we zijn er van overtuigd dat we ook jouw website hoog kunnen laten ranken. En mocht het toch niet lukken dan zijn er geen kosten aan verbonden. Ga naar de SEO aanbieding pagina en bekijk de mogelijkheden.

Let op
Een groot aantal webdesign en internetmarketing bureaus profileren zich als SEO specialist. In Kampen vind je ze ook. Je bedrijf specialist op het gebied van organische online vindbaarheid (SEO) noemen omdat je websites bouwt of advertenties kan plaatsen is pure misleiding en brengt ons vak, en jouw website nu of in de toekomst schade toe. Het beroep van SEO specialist is een vak apart waar veel kennis en ervaring in om gaat. Websites maken en adverteren is heel wat anders dan SEO!
– Tonny Duiveman.

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Wat kenmerkt een echt SEO-bureau?

Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website hoog in Google staat op de voor jou belangrijkste zoekwoorden en zoekzinnen. Dat lijkt me duidelijk. Het is helaas niet eenvoudig om in een paar zinnen uit te leggen wat daar voor nodig is.

Nu zijn er een groot aantal standaard zaken die een SEO expert controleert, maar de uitvoering ervan verschilt per website en per opdracht. Ook zal je zelf wellicht aan de slag moeten. Denk hierbij aan het aanmaken en bijwerken van Google Mijn Bedrijf, Facebook, Pinterest en Twitter. Social signals zijn immers ook een “ranking signal” en vaak is het handiger om er zelf aan te werken.

Denk ook na over hoe je jouw klanten wil bereiken en, eenmaal op je website, hoe ze aan te sporen tot het opnemen van contact of een aankoop. Welke zoekwoorden, USP’s (unique selling points) en CTA’s (call to actions) ga je gebruiken? En moet de focus liggen op lokale zoekresultaten of liever ook landelijk? Zomaar een aantal belangrijke zaken waarover SEO24.nl uit Kampen je zal informeren en adviseren.

Hoe werkt SEO voor je bedrijf in Kampen?

SEO specialist Kampen
Onze mooie winkelstraat in Kampen

Woon je in Kampen (Overijssel) of is je bedrijf gevestigd in de omgeving van Kampen zoals IJsselmuiden, Genemuiden, Dronten of regio Zwolle neem dan zeker even contact op. Onder het genot van een kopje koffie zal ik je laten zien hoe ik je website hoger krijg in de zoekresultaten of SERP van Google.

De cijfers spreken voor zich; 97% van de internetgebruikers zoekt naar producten en diensten in Google. Als SEO Kampen specialist krijg je dus een enorme boost in je bezoekers, leads en omzet.

Mail ons (info@se024.nl) en we kunnen je direct vertellen waar jouw kansen liggen met betrekking tot SEO. Maar ook voor SEA (search engine advertising) SMO (social media optimization) en SMA (social media advertising) kun je bij ons terecht. En wil je zelf aan de slag dan krijg je meteen gerichte tips mee voor snelle verbeteringen aan je website of webshop.

Zoek je naar onze diensten dan zie je onze websites SEO24.nl en Netfort.nl op hoge posities staan in Google Zoeken en Google Local. Hoge Google Local posities krijg je door een goede synergie tussen je website en je Google Mijn Bedrijf bedrijfsprofiel. Ook deze vorm van marketing beheren we als geen ander.

Gratis SEO pre-scan voor je website

Om te kijken wat SEO voor jouw bedrijf gaat opleveren krijg je bij SEO24.nl een gratis zoekmachine optimalisatie onderzoek (SEO-check, audit, scan of analyse). Dit betreft een onderzoek waarbij we de front-end en broncode onderzoeken en waarbij (meestal) geen inloggegevens vereist zijn. Ook zit je nergens aan vast; de SEO-audit is geheel vrijblijvend.

Voor het SEO onderzoek hoef je niet persoonlijk naar ons toe te komen (dat mag uiteraard wel). Neem a.u.b. contact met ons op voor de mogelijkheden.

Professionele SEO specialist nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op of stap even binnen aan de Stoomstraat 1a in Kampen.

Op zoek naar een gespecialiseerd website-optimalisatie bedrijf? Wij zijn dé SEO-specialisten voor ondernemers uit Kampen en omgeving. Vraag gerust naar de resultaten van ons werk en onze gunstige voorwaarden en prijzen.

SEO24.nl
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen
T. 038-3338838 (vragen naar Tonny)
E. info@seo24.nl

Waarom SEO24 uit Kampen?

SEO24.nl is een website van Netfort Marketing en ICT. Wij zijn een internetmarketing-bedrijf gespecialiseerd in SEO, webdesign en marketing in de breedste zin.

✓ Professionele en deskundige SEO specialist uit Kampen.
✓ Meer dan 20 jaar de beste resultaten met website optimalisatie.
✓ Gemiddelde responsetijd is 2 uur, ook in het weekend.
✓ Specialistisch SEO-bureau voor elke branche en elk werkgebied.
✓ Transparante werkwijze; we hebben geen geheimen en je ziet precies wat we doen.
✓ Lokale, regionale, nationale en internationale SEO.
✓ Duidelijke afspraken zonder wazige contracten, elk moment opzegbaar.
✓ Ook voor aanbieders van SEO diensten zoals webdesigners, applicatieontwikkelaars en grafisch ontwerpers.
✓ Heldere rapportages en gratis gebruik van optimalisatie en monitoring software.

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Gerelateerd aan SEO Kampen:
SEO specialist GenemuidenSEO specialist DrontenZoekmachine optimalisatie Zwolle

Veel gestelde vragen

Wie zijn de mensen achter deze website?

SEO24.nl is een initiatief van Netfort uit Kampen. Ik (Tonny Duiveman) ben deze website begonnen om duidelijkheid te geven over de mogelijkheden van en kennis over SEO-support bij Netfort.

Voor wie is SEO Kampen bedoeld?

Iedereen in en rond Kampen, en ver daarbuiten kan ondersteuning krijgen bij SEO-optimalisatie voor een betere vindbaarheid van een website of specifieke landingspagina(‘s) in de zoekmachine van Google. Van WordPress eigenaren met een eenvoudige informatieve website tot beheerders van grote multi-stores, en van MKB tot grote internationaal georiënteerde ondernemingen. Iedereen heeft baat bij SEO van SEO24.nl.

Ben ik straks alleen vindbaar in Kampen?

Bij local SEO Kampen krijg je snel topposities voor zoekopdrachten in en rond Kampen. Alleen het zoekwoord invoeren is dan voldoende. Zoekt men buiten de regio naar een dienst of product uit Kampen (zoekopdracht: dienst+Kampen), dan resulteert dat in dezelfde zoekresultaten.

Wat kan ik verwachten tijdens de SEO Kampen internetmarketing overeenkomst?

Heb je hulp nodig bij SEO, enige ondersteuning of wil je het volledig uitbesteden dan hebben we hiervoor diverse mogelijkheden. Het begint altijd met een volledig technisch onderzoek op tientallen punten; zijn er gebroken links, laadt de website snel genoeg en kan de site goed en volledig gecrawld worden? Daarna wordt bepaald op welke manier we de focus-zoekwoorden zo snel en goed mogelijk op pagina 1 in Google krijgen.

Garandeer je dat SEO-optimalisatie voor mijn bedrijf in Kampen zal resulteren in hoge posities in Google?

Tot nu toe is dat altijd nog gelukt. Tijdens de intake wordt al snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Is er bijvoorbeeld concurrentie van toppagina’s zoals die van Wikipedia, Bol.com of Google zelf, of is je website sterk verouderd en verwaarloost dan heeft dit een negatief effect op SEO. Dit bespreken we vooraf zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Kan ik tijdens de SEO-support periode zien wat je doet?

Tijdens hulp bij SEO kun je inloggen op onze online SEO monitoring en optimalisatie software waar je alle belangrijke ontwikkelingen kunt zien. Ook krijg je elke week een uitgebreid positierapport en krijg je tijdens de overeenkomst snel antwoord op al je vragen.

Hoeveel tijd gaat er overheen voordat ik betere posities kan verwachten in de regio Kampen?

Meestal zie je binnen 3 weken al resultaat. De SEO overeenkomst geldt in eerste plaats voor 4 maanden. Die tijd is nodig om te zien welke wijzigingen goed uitpakken voor je website. En soms is 4 maanden al voldoende voor stabiele, hoge posities!

Heb je een lijst met punten die ik aan kan pakken voor betere posities?

Ja die is er, maar deze “lijst” met aandachtspunten zal voor elke website anders geïnterpreteerd moeten worden. Ben je zelf niet bekend met (advanced) SEO dan kun je schade toebrengen aan je website en daardoor zelfs positiedalingen teweeg brengen.

Kan ik je bezoeken in Kampen?

Natuurlijk kan dat. Je bent welkom aan de Stoomstraat 1a in Kampen.