SEO hulp: Google optimalisatie support

Bijgewerkt begin juli 2024.

Zelfs al zou je website op dit moment hoge posities hebben in zoekmachines zoals koning Google, dan nog is SEO hulp of support een must. De recentste Google updates van 2024 hebben laten zien dat zelfs goed geoptimaliseerde websites supersnel kunnen zakken.

Het Google algoritme is continue aan verandering onderhevig waardoor behaalde posities niet blijvend zijn. Ondersteuning bij zoekmachineoptimalisatie is altijd een must, zeker als je er zelf niet mee bekend bent of als je er weinig tijd voor hebt.

SEO-support; hulp bij website optimalisatie

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, wij zijn SEO specialisten voor hulp bij zoekmachine optimalisatie maar we geven geen garanties voor zoekwoorden posities. Een dergelijke garantie druist in tegen de richtlijnen van Google voor SEO. Hierin staat; “Wees op uw hoede voor SEO’s die pretenderen u een bepaalde positie in de zoekresultaten te kunnen garanderen”.

De enige garantie die we geven is dat wij ons uiterste best doe. En dat kan heel gericht, ook na de Google Penguin, Panda, RankBrain, Mobile, Spam, Useful content, Core Web Vitals en Core updates. Inmiddels hebben we jarenlang ervaring met honderden succesvol afgeronde opdrachten.

Wij garanderen te werken volgens de richtlijnen van Google. Nu je hier toch bent, bekijk meteen even onze SEO-aanbieding!

Waarom SEO hulp?

Sinds de oprichting heeft Google telkens de spelregels gewijzigd. Deze wijzigingen volgen elkaar elk jaar sneller op.

Bedrijven zijn in grote mate afhankelijk geworden van Google en daarbij zijn ook nog eens de beste posities gereserveerd voor Google Ads en Google Local (3-pack). Daarom is het in mijn beleving altijd een oneerlijke strijd. Een strijd die je, zonder de nodige kennis of SEO hulp, ook nooit zal winnen.

Om hier toch in op te vallen en bezoekers te krijgen zal er veel werk verricht moeten worden. Het is voor ons SEO -edrijf een uitdaging om jouw website zo hoog mogelijke posities te bezorgen in Google Search, Local, Images en YouTube. Dit doen we door het Google algoritme zo goed mogelijk te ontrafelen, je branche en concurrenten te onderzoeken en testen uit te voeren waardoor jouw bedrijf de hoogst mogelijke posities in de zoekmachine zal krijgen.

SEO support - SEO hulp
SEO support / Hulp bij SEO

Mogelijkheden voor hulp bij Google optimalisatie

Met ons SEO bedrijf bieden we een aantal mogelijkheden als het gaat om ondersteuning bij SEO. Van een eenvoudig eenmalig advies tot een complete SEO training, individueel of in groepsverband. Ook bij jou op locatie. Voor de volgende diensten kun je bij ons terecht;

 • Basis scan om te zien hoe je website of webshop er voor staat;
 • Eenmalige SEO scan met uitgebreide rapportage in PDF;
 • SEO scan met rapportage + toegang tot onze geavanceerde online SEO monitoring software;
 • SEO scan met rapportage + toegang tot onze online SEO monitoring software + nazorg;
 • Volledige SEO ondersteuning voor bepaalde tijd (enkele weken/ maanden) met toegang tot onze online SEO monitoring software;
 • Volledige SEO ondersteuning (of all-in-one SEO) voor onbepaalde tijd met toegang tot onze online SEO monitoring software, elk moment opzegbaar.

Je kunt de hulp bij zoekmachine-optimalisatie zo duur maken als je zelf wilt. Wij kunnen voor elke website veel betekenen op het gebied van de vindbaarheid, maar we zijn voornamelijk gespecialiseerd in Magento (versie 1 en 2) en WordPress SEO.

SEO-hulp met analyse, optimalisatie en monitoring

Onze SEO monitoring software richten we zodanig in dat het jouw persoonlijke omgeving wordt. Je kunt er de zoekwoorden-posities volgen, en vergelijken met een periode er voor. Maar dat is lang niet alles. Adverteer je bij Google, Facebook, X (Twitter) of bijvoorbeeld LinkedIn? Ook dat kun je overzichtelijk volgen! In deze online SEO-omgeving kun je o.a. het volgende bewerken, onderzoeken en monitoren;

 • Aantal zoekopdrachten per zoekwoord per maand/ zoekvolume
 • Backlinks
 • Concurrentie
 • Uitgebreide site audit
 • Google Search en Analytics
 • Social media kanalen
 • Advertenties
 • CallRail
 • Positierapporten automatisch periodiek per mail
 • Beheerders toevoegen of bewerken
 • Takenlijsten

Screenshots met tekst en grafische statistieken:

seo hulp software

seo backlinks software

seo google search console

Seosupport hulp zonder positiegarantie?

Keiharde positiegaranties geven kan alleen als je Google om de tuin leidt. En omdat Google tegenwoordig erg “slim” is werkt deze techniek maar voor korte duur; binnen een half jaar wordt de zogenaamde black-hat SEO techniek ontdekt en is je website of webwinkel de komende jaren niet meer te vinden. Het optimaliseren van je website kun je maar op een manier doen, en dat is de goeie!

Wat we wel doen onder “SEO-Support” is onder meer je website en sitestructuur op een manier inrichten die er voor zorgt dat de zoekwoordposities zichzelf omhoog zullen stuwen. Elke pagina, product pagina, landingpage, blogpost en categorie zal meewerken aan een betere positie in Google van de overige zoekwoorden. Voor een leek kan dit vaag klinken maar dat valt erg mee;

Als voorbeeld neem ik Magento eCommerce. Als je een product aanmaakt en je vult netjes alle velden in zoals de titel en de (korte en lange) omschrijvingen, dan “staat” de productpagina meteen als een huis! Onder meer hierdoor krijgt het betreffende product een bepaalde waarde (tegenwoordig uitgedrukt in domain en page authority, trust flow en citation flow).

Deze waarde wordt d.m.v. automatische – door ons gestuurde – processen doorgegeven aan de verschillende onderdelen van de webshop die voor je bezoekers belangrijk zijn. Dus niet naar die suffe pagina met contactformulier, maar naar belangrijke producten, categorieën en landingspages. Deze pagina’s krijgen met dit soort SEO hulp meer waarde. Deze waarde wordt op zijn beurt weer doorgegeven aan de overige pagina’s. Zo krijgt jouw webshop door een deels geautomatiseerd proces de beste posities!

Moderne SEO support versus links (en AI content)

Tijdens de SEO support overeenkomst gaan we een groot aantal zaken onderzoeken. Hierbij komen de nieuwste ontwikkelen en inzichten op het gebied van social media, (AI) content en technisch SEO aan bod. Ook worden template specifieke toepassingen bekeken, of al dan niet op maat gemaakte modules of extensies.

Natuurlijk is de wijze van omgaan met links, backlinks en linkbuilding nog steeds belangrijk, en is het belangrijk om goede content te hebben. Maar tegenwoordig haal je daarmee niet meer de begeerde topposities. Links zijn slechts een ranking factor geworden. Een onderdeel van het hele proces. Net zo belangrijk als bijvoorbeeld een goede sitemap, CSS, robots.txt, een snelle en responsive website en up-to-date content. Eenvoudig een stukje tekst online zetten met een paar links er naar toe helpen je helaas niet meer aan goede posities.

SEO is een vak apart. Dat doe je zo maar niet even naast de rest van je werkzaamheden. SEO-hulp van de expert is voor bijna elke ondernemer een must. Naast links en content bestaat moderne SEO tegenwoordig uit een groot aantal onsite en offsite facetten. Zo is het momenteel een must om je niet alleen te focussen op je topzoekwoorden, maar om je website in zijn geheel onder de loep te nemen.

 • Welke op zichzelf staande topics cluster je en welke onderwerpen zet je bij elkaar op een pagina?
 • Welke rol speelt social media hierin en welke “proof” woorden gebruik je?
 • In welke branche bevind je bedrijf zich en wat is de intentie van mensen die zoeken naar jouw producten of diensten?

Het tellen van zoekwoorden in de tekst en een groot aantal hyperlinks naar je site zijn niet meer de heilige graal waar SEO op is gebaseerd. Bij moderne SEO hulp houden we rekening met de zoekintentie van je doelgroep, de soort zoekopdracht en de branche waarin jouw bedrijf zich bevindt.

Ter verduidelijking; iemand die zoekt naar een “risotto recept met asperges” wil een snel en kort antwoord. Bij deze zoekopdracht zijn zaken als bounce rate (het percentage bezoekers dat je website verlaat zonder door te klikken naar andere pagina’s) en time on site (hoe lang blijft men op de pagina) niet van belang.
Bij de zoekopdracht “Italië” is dat wel van belang. Hier zal de intentie zijn om meer te weten te komen over Italië zoals cultuur, klimaat en bezienswaardigheden. Bij deze zoekopdracht zijn een hoge bounce rate en een korte time on site signalen voor Google dat de pagina niet interessant genoeg is. Het gevolg is een lage positie in de zoekresultaten. Hier houden we als webdesigners en SEO experts rekening mee.

Zoekmachine optimalisatie SEO

Waarom heb ik SEO-hulp nodig?

Tijdens de overeenkomst SEO Support zorgen wij ervoor dat je website SEO technisch perfect staat en je de juiste informatie krijgt. Eventueel in samenwerking met je eigen webdesigner en je Google Ads specialist. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om tenminste met H1 en H2 te werken. Dat was altijd al belangrijk, maar sinds enige tijd is het belang hiervan versterkt d.m.v. een Google algoritme wijziging (een van de 400 – 2000 jaarlijks).

Welke invulling geef je verder aan de (meta) titel? Welke zoekwoorden of – zinnen ga je gebruiken, waar moeten deze zoekwoorden terugkomen en welke zoekwoorddichtheid hou je aan? En, welke verandering heeft het Google algoritme ondergaan (zoals de recente Core Web Vitals update) en hoe moeten we omgaan met deze veranderingen?

Maar ook SMO (Social Media Optimization) heeft momenteel hoge prioriteit en daarom onze aandacht. Zomaar een aantal zaken waarover we je informeren en hulp bij zullen bieden.

En voor hoe lang?

SEO is een continue proces. Google past het algoritme op soms wel 2000 punten per jaar aan waardoor stil blijven staan geen optie is. En omdat het optimaliseren van je website essentieel is voor conversie optimalisatie zal je meer bezoekers én meer omzet tegemoet zien.

De eerste periode van de SEO Support overeenkomst wordt het meeste werk verzet. Hierbij wordt gewerkt aan de zogenaamde SEO-basisstappen waaronder het optimaliseren van de techniek, de content, een zoekwoordenonderzoek en een concurrentie onderzoek. Daarna is het een kwestie van aanpassen, bijsturen en finetunen. Stoppen met SEO hulp na enkele maanden kan wel, maar tegen de tijd dat je posities zakken begint het hele SEO proces weer van voren af aan.

Met SEO ondersteuning de hoogste posities in Google

Je hebt een mooie website en je kent SEO termen zoals Cache Control, .htaccess, Bounce Rate, Social Signals, hreflangtags en Canonical URL’s? Dan ga je wellicht verkeerd om met je tijd.

Goed vindbaar zijn in Google is afhankelijk van een groot aantal factoren binnen een groot aantal regels. Deze regels worden regelmatig aangepast. Het bijhouden van deze regels en ze op de juiste manier interpreteren vergt veel tijd en kennis. Hierin onderscheiden wij van de gemiddelde webdesigner en SEO specialist. Het vergaren van alle informatie om jouw website de beste posities te geven is ons dagelijkse werk.

En SEO-support voor Bing?

De zoekmachine Bing wordt door een groot aantal mensen gebruikt en is daarmee voor SEO belangrijk. Zo’n beetje elk apparaat gebaseerd op Windows heeft een zoekknop gelinkt aan Bing, en Bing heeft op dit moment een marktaandeel van 7%. Maar Bing is nog niet erg slim. De werking van Bing is te vergelijken met de “oude” Google. Een gekopieerd artikel of affiliate pagina kun je nog steeds goed laten ranken in Bing, terwijl Google dit onder de noemer “webspam” vaak afstraft.

FTP of andere logingegevens

Meestal kunnen we SEO hulp bieden zonder gevoelige logingegevens voor FTP, backend, Google etc. Denken we ze wel nodig te hebben dan is dat altijd in overleg met jou, je hostingprovider of je webdesigner. Je wordt er in elk geval nooit toe gedwongen.

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Bent je toe aan hulp bij je SEO inspanningen?

Neem vrijblijvend contact met ons op indien je een professioneel SEO bedrijf in de arm wil nemen, of kom even langs;

Tonny Duiveman (eigenaar SEO bureau Netfort)
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen
E-mail: info@seo24.nl
Tel: (+31)(0)38-3338838

Zie ook de pagina “Kortlopende SEO aanbieding

SEOsupport

Veel gestelde vragen

Wie zijn de mensen achter SEO24.nl?

SEO24.nl is een initiatief van Netfort uit Kampen. Ik (Tonny Duiveman) ben deze website begonnen om duidelijkheid te geven over de mogelijkheden van, en kennis over SEO bij Netfort.

Voor wie SEO ondersteuning bedoeld?

Iedereen kan hulp krijgen bij SEO. Van WordPress eigenaren met een eenvoudige informatieve website tot beheerders van grote Magento multistores, en van midden- en kleinbedrijf tot grote internationaal georiënteerde ondernemingen. Iedereen heeft baat bij SEO hulp van Netfort.

Wat kan ik verwachten tijdens de SEO support overeenkomst?

Heb je hulp nodig bij SEO, enige ondersteuning of wil je het volledig uitbesteden dan hebben we hiervoor diverse invalshoeken. Het begint altijd met een volledig technisch SEO-onderzoek op tientallen punten; zijn er gebroken links, laadt de website snel genoeg en kan de site goed en volledig gecrawld worden? Daarna wordt bepaald op welke manier we de focus-zoekwoorden zo snel en goed mogelijk op pagina 1 in Google krijgen.

Garandeer je dat SEO-hulp zal resulteren in hoge posities voor mijn website?

Tot nu toe is dat altijd nog gelukt. Tijdens de intake wordt al snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Is er bijvoorbeeld giga concurrentie van toppagina’s zoals Wikipedia, Bol.com of Google zelf, of is je website sterk verouderd en verwaarloost dan heeft dit een negatief effect op SEO. Dit bespreken we vooraf zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Kan ik tijdens de SEO support zien wat je doet?

Tijdens hulp bij SEO kun je inloggen op onze online SEO monitoring en optimalisatie software waar je alle belangrijke ontwikkelingen kunt zien. Ook krijg je elke week een uitgebreid positierapport en krijg je tijdens de SEO overeenkomst antwoord op al je vragen.

Hoeveel tijd gaat er overheen voordat ik betere posities kan verwachten?

Meestal zie je binnen 3 weken al resultaat. We handteren een minimale tijd van 4 maanden SEO-support. Die tijd hebben we nodig om te zien welke wijzigingen goed uitpakken voor je website.

Heb je een lijst met punten die ik zelf kan aanpakken voor hogere Google posities?

Ja die heb we zeker, maar deze “lijst” met aandachtspunten zal voor elke website anders geïnterpreteerd moeten worden. Zo moet er bijvoorbeeld vaak meer tekst toegevoegd worden, maar waar en op welke manier dit gebeurt is bij elke website en voor elke branche anders. Bijvoorbeeld; een recept voor lunch moet kort en bondig zijn met de juiste zoekwoorden, een handleiding moet uitgebreid en van alle kanten beschreven worden.

Kan ik je bezoeken?

Uiteraard kan dat. Je kunt ons bedrijf bezoeken aan de Stoomstraat 1a in Kampen.

9.4

Top organisatie!!!!!

Prettig en deskundig geholpen. Luisteren naar je wensen. Zeer professioneel.
Antoinette - Hoogeveen - 29 januari 2024

Goeie tips!

Seo scan gevraagd en binnen een aantal uur prima bruikbare adviezen en tips gekregen van Tonny. Geen gedoe, gezeur of [...]
Lucas - de Haag - 22 maart 2023

Prettig overleg en goede uitleg.

Correct bedrijf die ons goed heeft geholpen met het vindbaar maken van ons bedrijf in Google.
André - Kampen - 14 februari 2022

Snel en effectief

De google optimalisatie is snel gegaan, we stonden in 2 maanden op pagina 1. Niet lullen maar poetsen mentaliteit.
André - Dronten - 4 april 2021

Top werk

Binnen 1 week een super website en geweldig logo
Maria Louisa - Kampen - 22 februari 2021

Professioneel en top werk!

Goed overleg gehad met Tonny over een website. Als ik vragen had kon ik altijd bij hem terecht en hield [...]
Lars - IJsselmuiden - 16 februari 2021

Razendsnelle professionele hulp

Toch nog hoog in Google dankzij Netfort en eindelijk verlost van dure reclame. Heel fijn om mee samen te werken. [...]
Monique - Amsterdam - 25 oktober 2020

Top seo bedrijf

Wat een geluk dat ik dit bedrijf heb ontdekt. Het is een verademing om met ze te werken. Heren bedankt! [...]
Elke - Naaldwijk - 25 oktober 2020
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10