Google Adwords uitbesteden

Wil je het maximale uit Adwords halen? SEO24.nl verzorgt het complete traject voor je. Jouw campagne met daarin de advertentiegroepen en advertenties worden door mij opgezet, getarget, gemonitord en geoptimaliseerd.

Je betaald een vast bedrag voor het opzetten van de campagne inclusief het inrichten van Google Analytics waarbij ik doelen en koppelingen opzet. Zeker in combinatie met SEO zorgt dit voor een lagere klikprijs en meer conversie vanwege de relevante geoptimaliseerde landingpagina’s.

Is Adwords via SEO24.nl een extra kostenpost? Zie het als een investering waar gegarandeerd rendement uit komt. Google Adwords aan mij uitbesteden zorgt voor een kostenbesparing en veel meer rendement.

Kosten Adwords

Voor het opzetten van de Adwords campagne inclusief Analytics vraag ik een starttarief. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van de campagne. Daarnaast bepaal je zelf de maximale kosten per maand voor Adwords advertenties.

Meestal raad ik aan om te starten met een bedrag van rond de € 300,- per maand voor een kleine tot middelgrote campagne. Voor het verder optimaliseren van de campagne worden ook kosten in rekening gebracht. Ook deze kosten zijn afhankelijk van de omvang.

Voor het optimaliseren van de campagne verzamel ik alle relevante data voor een minimale klikprijs en maximale zichtbaarheid.

Resultaat

Het resultaat verschilt per website of -shop, bedrijf en branche. Maar het voordeel van Adwords is dat je vanaf het live gaan direct (meer) bezoekers tegemoet kunt zien. Je kunt er van uit gaan dat ik alle kennis inzet voor een maximaal rendement.

Voor hoe lang?

Bij mij zit je nergens aan vast, je mag zonder opgave van redenen stoppen wanneer je dat wilt. Daarmee heb je de kosten zelf in de hand. Echter raad ik aan om tenminste 3 maanden door te zetten. De reden hiervoor is dat ik tenminste 6 weken nodig heb om data te verzamelen. De weken daarna zijn voor het optimaliseren van de campagne.

Google Adwords uitbesteden zorgt voor inzicht, kostenbesparing en meer rendement. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wat verwacht ik van jou?

Van jou wordt verwacht mee te denken over doelstelling van Adwords, waaronder X%-stijging bezoekers, verkopen of leads, doorgeven waar je bedrijf onderscheidend in is, het doorgeven van zoekwoorden, de doelgroep benoemen en het kenbaar maken van de huidige conversieratio, concurrenten etc.

Je hebt al een Google Adwords campagne?

Indien de opbouw goed is dan kan ik daar mee verder werken. Na een korte check wordt bepaald of verder gaan met de huidige campagne de moeite waard is, of dat er winst te behalen is met een nieuw op te zetten campagne.

Google Adwords uitbesteden

De geoptimaliseerde en renderende campagne blijft van jou, en je kunt stoppen wanneer je wilt. Neem vandaag nog contact op.