Google Ads

Wil je het maximale uit Google Ads (voorheen Adwords) halen? SEO24.nl uit Kampen verzorgt het complete traject voor je. Jouw campagne met daarin de advertentiegroepen en advertenties worden door ons opgezet, getarget, gemonitord en geoptimaliseerd.

Je betaald een vast bedrag voor het opzetten van de campagne inclusief het inrichten van Google Analytics, waarbij we doelen en koppelingen opzetten. Zeker in combinatie met SEO zorgt dit voor een lagere klikprijs en meer conversie vanwege de relevante en geoptimaliseerde landingpagina’s.

Is Google Ads via SEO24.nl uit Kampen een kostenpost? Zie het als een investering waar gegarandeerd rendement uit komt. Google Ads aan ons uitbesteden zorgt voor kostenbesparing en veel meer rendement.

Kosten Google Ads door SEO24 Kampen

Voor het opzetten van de Google Ads campagne inclusief Analytics vragen we een starttarief. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de omvang van de campagne. Daarnaast bepaal je zelf de maximale kosten per maand voor Google Ads advertenties.

Meestal raden we aan om te starten met een bedrag van rond de € 350,- per maand voor een kleine tot middelgrote campagne. Voor het verder optimaliseren of aanpassen van de campagne worden ook kosten in rekening gebracht. Ook deze kosten zijn afhankelijk van de omvang en de frequentie.

Bij het optimaliseren van de campagne wordt alle relevante data verzameld zodat je een minimale klikprijs betaald en maximale zichtbaarheid krijgt in Google.

Resultaat van de advertenties

Het resultaat verschilt per website of -shop, bedrijf en branche. Maar het voordeel van Google Ads is dat je vanaf het live gaan direct (meer) bezoekers tegemoet kunt zien. Je kunt er van uit gaan dat wij alle kennis inzetten voor een maximaal rendement.

Hoe lang moet ik Google Ads gaan gebruiken?

Bij ons zit je nergens aan vast, je mag zonder opgave van redenen stoppen wanneer je dat wilt. Daarmee heb je de kosten zelf in de hand. Echter raden we aan om tenminste 3 maanden door te zetten. De reden hiervoor is dat we tenminste 6 weken nodig hebben om data te verzamelen. De weken daarna zijn voor het optimaliseren van de Google Ads campagne.

Google Ads uitbesteden zorgt voor inzicht, kostenbesparing en meer rendement. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Wat wordt er van jou verwacht?

Van jou wordt verwacht mee te denken over doelstelling van Google Ads, waaronder X%-stijging bezoekers, verkopen of leads, doorgeven waar je bedrijf onderscheidend in is, het doorgeven van zoekwoorden, de doelgroep benoemen en het kenbaar maken van de huidige conversieratio, concurrenten etc.

Je hebt al een Google Ads campagne?

Is de opbouw van de Ads campagne in orde dan kunnen we daar mee verder werken. Na een korte check wordt bepaald of verder gaan met de huidige campagne de moeite waard is, of dat er winst te behalen is met een nieuw op te zetten campagne.

Google Ads uitbesteden

De geoptimaliseerde en renderende campagne blijft van jou, en je kunt stoppen wanneer je wilt. Neem vandaag nog contact op!

Google Ads voor bedrijven uit Kampen

Is je bedrijf gevestigd in Kampen dan is het wel heel eenvoudig om even langs te komen. Zoek je een betrouwbaar, transparant en betaalbaar bedrijf voor het uitbesteden van Google Ads? Of wil je nu eindelijk eens boven je concurrenten staan in Google met SEO? Bel, e-mail of kom langs:

SEO24.nl
Stoomstraat 1a
8263 AT Kampen
T. 038-3338838 (vragen naar Tonny)
E. info@seo24.nl

SEO24.nl is een website van Netfort M&I Kampen.