SEO specialist voor bedrijven in Zwolle

Op zoek naar een SEO-Zwolle specialist om de pagina’s van je bedrijfswebsite of webshop hoger in de Google zoekresultaten te krijgen? Of ben je gericht op zoek naar een SEO bureau in Zwolle?

Ik ben Tonny Duiveman, eigenaar van Netfort en ik ben gespecialiseerd in het optimaliseren van websites, ook voor bedrijven gevestigd in Zwolle. In 20 jaar tijd hebben we met ons team SEO-experts een enorm aantal ondernemers geholpen. Hogere posities in zoekmachines zoals Google en Bing is ons dagelijks werk, ook voor SEO in Zwolle.

De 4 pijlers van SEO: 

 1. Technisch SEO; zijn er gebroken links, laadt je website snel genoeg (Core Web Vitals) en is je site volledig responsive?
 2. Content; belicht je elk onderwerp voldoende en hoe ga je om met afbeeldingen, video’s?
 3. Web 2.0 en social media; vergroot jij je autoriteit door gebruik te maken van deze kanalen?
 4. Linkbuilding; hoeveel domeinen linken naar je website, op welke manier en heb je meer links nodig?

Dit is zoals je zal begrijpen een versimpelde voorstelling van zaken. Met professionele SEO ga je enorm de diepte in. Elk onderdeel is een expertise op zich die we als SEOspecialisten volledig beheersen.

SEO in Zwolle, ook voor jouw bedrijf!

Is jouw bedrijf gevestigd in Zwolle en ben je op zoek naar een SEO specialist? Vraag een SEO-scan en we nemen snel contact met je op!

Ons werk bestaat voornamelijk uit professionele zoekmachine optimalisatie werkzaamheden en overige internetmarketing. Denk hierbij aan SEO voor CMS websites zoals Magento, WordPress, Lightspeed, Shopify en Joomla. Maar je kunt ook bij ons bedrijf terecht als je op zoek bent naar SEO-support in Zwolle voor overige CMS systemen of “platte” HTML websites.

Wij garanderen de beste posities voor jouw website of webshop met zoekmachine optimalisatie.

Veranderingen in het SEO landschap

SEO veranderd continue. Het focussen op zoektermen en links is al lang niet meer voldoende om vindbaar te zijn, te worden of te blijven. In 2024 moet je heel wat meer doen aan je website om hoog in de organische zoekresultaten te eindigen dan in de voorbijgaande jaren. Met wat teksten, afbeeldingen en linkbuilding kom je er niet. Meer leads, conversies en meer omzet krijgen met SEO is een vak waar veel tijd en kennis mee gemoeid is. Daarom doe je er goed aan om de zoekmachine-optimalisatie uit te besteden.

SEO Zwolle
SEO-specialist regio Zwolle? SEO24.nl!

Je zoekt naar een SEO specialist die bekend is met technische SEO en content? Of een specialist m.b.t. een bepaald werkgebied of branche? Bij ons bedrijf kun je terecht voor internationale, nationale, regionale en zelfs lokale SEO, en dat geldt ook voor SEO in Zwolle.

Ons bedrijf is niet gevestigd in Zwolle maar wij hebben wel alle kennis om websites van ondernemers uit Zwolle de hoogste posities te geven in Google. Zo krijg je hoge Google Local posities door een goede synergie tussen je website en je Google Mijn Bedrijf account. Ook deze vorm van marketing beheren we als geen ander.

Vragen over SEO? E. info@seo24.nl T. 038-3338838.

Wat is een SEO-expert?

Een SEO of zoekmachine optimalisatie specialist is gespecialiseerd in de optimalisatie van websites met als doel om ze hoog in Google te laten ranken. Daarbij ligt de focus op de belangrijkste zoekwoorden en zoekzinnen. Lokale zoekresultaten kunnen hierbij het uitgangspunt zijn. Maar zelfs internationaal gevonden worden in Google is mogelijk.

Uitleggen wat hier zoal voor nodig is zal niet gaan in een paar zinnen. Er zijn een groot aantal standaard zaken waar we als SEO experts op letten. De techniek en de content zoals teksten, afbeeldingen, opsommingstekens, metadata, schema’s, tabellen, social media, web 2.0 en linkprofiel is hierbij de basis. De uitvoering ervan verschilt echter per website en per branche en jouw wensen zijn hierin leidend.

SEO in Zwolle heeft een andere aanpak nodig dan bijvoorbeeld SEO voor bedrijven uit Genemuiden. Zo zijn er in Zwolle andere branches actief. Het aantal en soort concurrentie verschillen hierbij van de meeste andere plaatsen. Dat uit zich in het aantal en soort websites en webshops.

Wil je werken aan je social media marketing, afgekort SMO, dan kunnen we daarin ook veel voor je betekenen. Denk hierbij aan het aanmaken en bijwerken van, en adverteren op Facebook, Pinterest, Instagram, LinkedIn en Twitter. Social media en web 2.0 in het algemeen zijn mede verantwoordelijk voor het indexeren en je prestaties in Google.

Hoe wil jij je klanten bereiken? Welke zoekwoorden, USP’s (unique selling points) en CTA’s (call to actions) ga je gebruiken? En mik je op lokale zoekresultaten in de buurt van Zwolle, landelijk goede posities of bevindt jou doelgroep zich in andere landen of taalgebieden? Dit zijn belangrijke uitganspunten voor een succesvolle search engine optimization campagne en we gaan het hier uitgebreid over hebben.

Belangrijk
Veel marketeers doen zich tegenwoordig voor als SEO deskundige. In Zwolle ken ik er ook een aantal. Jezelf expert op dit gebied noemen omdat je een website kan bouwen of een Google Ad kan plaatsen is pure misleiding en brengt ons vak schade toe. Het beroep van zoekmachine optimalisatie specialist is er een waar enorm veel tijd, kennis en ervaring in om gaat. Webdesign is heel wat anders dan SEO en SEO is geen webdesign.
– Tonny Duiveman.

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Een zoekmachine optimalisatie expert uit Zwolle?

Woon je in Zwolle of is je bedrijf er gevestigd dan kan het handig zijn om voor een marketingbureau uit Zwolle te kiezen. Zeker als je graag iemand op loopafstand hebt voor persoonlijk overleg. Je zou ook naar ons kantoor in Kampen toe kunnen komen. Dan laat ik je zien hoe je topposities krijgt in de Google SERP, ook op hoog concurrerende zoekwoorden.

En wil je zelf aan de slag met SEO, dan krijg je gerichte tips mee voor snelle positieverbeteringen.

Is voor jou persoonlijk overleg in Zwolle of Kampen niet nodig? Bellen, e-mailen of videochatten kan natuurlijk ook altijd.

Gratis website audit of SEO pre-scan

Zoekmachine optimalisatie gaat jou echt veel klanten en omzet opleveren. Veel ondernemers verkopen online met alleen ons SEO werk en zonder overige marketing. Adverteren bij Google, Facebook of Instagram wordt hierbij afgebouwd of zelf helemaal stopgezet. Om je te overtuigen dat het beter kan voeren we een gratis SEO onderzoek (pre-scan) uit.

Dit betreft een onderzoek waarbij we je website checken op technische fouten, relevantie binnen jouw branche, de laadsnelheid, je content en het ontbreken van toevoegingen die je goede posities tegenhouden. Meestal hebben wij hierbij geen inloggegevens nodig. Na dit onderzoek zit je nergens aan vast; de pre-scan is gratis en vrijblijvend.

Voor dit onderzoek hoeft je niet naar Kampen te komen, maar wil je eerst persoonlijk kennismaken dan mag dat uiteraard wel. Op zoek naar SEO bedrijf in Zwolle? Of een webdesigner gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie in of rond Zwolle? Neem vrijblijvend contact op!

Aanbieding SEO Zwolle; Google optimalisatie voor de laagste prijs

Is je bedrijf gevestigd in Zwolle en zoek je een webdesign en SEO-specialist om je website of webshop hoger in Google te krijgen? Wij zijn gespecialiseerd in de Google optimalisatie van alle soorten websites in alle branches. Ook jouw bedrijfswebsite kan de hoogste posities krijgen en je concurrenten verslaan. Ga naar de SEO aanbieding pagina en laat je verassen over de kosten en mogelijkheden.

Er wordt gewerkt volgens Google’s richtlijnen voor moderne SEO. Hiermee ben je voor nu en in de toekomst gegarandeerd van een goed gepositioneerde website.

SEO24.nl is hét marketingbureau voor Zwolle

SEO24.nl is onderdeel van Netfort Marketing en ICT. Wij zijn een internetmarketing-bureau gespecialiseerd in SEO, webdesign en marketing in de breedste zin.

 • Zeer deskundige en gedreven SEO specialisten in de buurt van Zwolle.
 • Meer dan 20 jaar ervaring in Google optimalisatie.
 • Elk bericht wordt binnen 2 uur beantwoord, ook in het weekend.
 • Specialistisch werk gericht op jouw branche en werkgebied.
 • Transparante werkwijze; we hebben geen geheimen en je ziet precies wat we doen.
 • Lokale, regionale, nationale en internationale SEO is ons dagelijkse werk.
 • Duidelijke afspraken zonder wurgcontracten, elk moment opzegbaar.
 • Tevens support voor aanbieders van marketing zoals webdesigners, applicatieontwikkelaars en grafisch ontwerpers.
 • Heldere rapportages per email of online met professionele optimalisatie en monitoringsoftware.

Waarom ons SEO bureau voor bedrijven Zwolle?

 1. Een enorm aantal klanten geholpen, ook in Zwolle
  Van kleine lokale ondernemers voor Local SEO in Zwolle tot ondernemers die mondiaal actief zijn d.m.v. internationale SEO.
 2. Ervaring in zoekmachine optimalisatie sinds AltaVista
  Sinds de komst van zoekmachines houden we ons al bezig met SEO. Voor de Google periode waren dat AltaVista, Lycos en bijvoorbeeld Ilse.
 3. Betaalbaar en transparant
  Voor een SEO campagne ben je echt geen vermogen kwijt en je kunt ons search engine optimization werk op elk moment van de dag volgen. Ook kun je vragen stellen zoveel je wil en krijg je elke week per email een positierapport.
 4. Samenwerking met SEO Zwolle
  Voor gedetailleerde informatie over ondernemen en koopgedrag in Zwolle werken we al jaren intensief samen met seozwolle.nl. Ook schakelen we dit bevriende bedrijf in voor tekstschrijven en zoekmachine optimalisatie cursussen.
seo Zwolle

Jij bepaald hoe we op het gebied van SEO in Zwolle gaan samenwerken

Op het gebied van ondersteuning bij website-, Google- of zoekmachineoptimalisatie kunnen we op vele manieren samenwerken.

 • Heb je zelf een marketing- of reclameafdeling en wil je de kennis vergroten?
 • Ben je zelf goed in teksten schrijven maar wil je hulp bij de paginaopbouw en linkstructuur?
 • Heb je een nieuwe website laten maken maar is je webdesignbureau niet gespecialiseerd in SEO?
 • Ben jezelf druk in de weer geweest met zoekmachineoptimalisatie maar kom je niet verder?

Je kunt “Search Engine Optimization” volledig overlaten aan ons of ondersteuning krijgen bij de diverse onderdelen. Ons bedrijf heeft door de jaren heen met diverse bedrijven uit Zwolle samengewerkt waarbij ze al dan niet gedeeltelijke Google-optimalisatie nodig hadden. De zoekmachine optimalisatie volledig of gedeeltelijk uitbesteden in Zwolle? De keuze is aan jou!

Werkzaamheden om hoog in Google te komen met jouw Zwolse bedrijfswebsite

Ten eerste inventariseren we hoe de huidige situatie is en wat je van ons verwacht. Wil je gevonden worden in Zwolle, in de omgeving van Zwolle, landelijk of misschien buiten de landsgrenzen? Daarna beginnen we met de technische kant van de site. Dit wordt tot in detail onder de loep genomen en bijgeschaafd en we kijken uitvoerig naar je concurrenten.

Is alles gedocumenteerd en in orde, dan wordt je content nagelopen. Hiermee bedoel ik je teksten, afbeeldingen en video’s. Soms moet je het tekstschrijven of de fotografie uitbesteden of misschien kun je dit zelf, maar altijd zijn er verbeteringen mogelijk voor metatags, zoekwoorddichtheid en proof woorden, geolocatie, interne links, sitemaps etc. etc.

Content optimalisatie is een kwestie van gezond verstand, inleven in je branche, ervaring en testen.. véél testen. Waar de ene website als geoptimaliseerd kan worden beschouwd, heeft de andere website een totaal andere methodiek nodig.

Zoekmachine optimalisatie bij SEO24.nl betekend dat je bij een ervaren team deskundigen zit. Daarbij hebben wij geen geheimen; elke stap die we nemen kun je volgen, van content optimalisatie tot linkbuilding. En met onze online SEO monitoring en optimalisatie software heb je een professionele en intuïtieve toepassing in handen waarmee je de laatste stand van zaken kunt checken.

SEO Zwolle en linkbuilding

In de begindagen van het internet kon je een eenvoudige, zelfs “geleende” tekst snel op de eerste pagina positioneren d.m.v. alleen linkbuilding. Het was een kwestie van zoveel mogelijk links laten verwijzen naar een webpagina. De pagina met de meeste links won. Maar Google staat niet stil en heeft hiervan geleerd en het algoritme op alle punten veranderd. De zoekmachine manipuleren is niet meer mogelijk, of je moet het risico op een penalty durven te wagen.

Een website laten ranken puur op links is er niet meer bij. Hedendaagse zoekmachine optimalisatie is sinds enkele jaren veel meer dan linkbuilding. Linkbuilding is een onderdeel van SEO en SEO uitbesteden aan SEO24.nl betekend dan ook dat je mag verwachten dat je voortreffelijke links krijgt voor je webpagina’s.

Goede links naar jouw website betekend meer autoriteit

In sommige gevallen starten we de linkbuilding met een Google Drive Stack. Dit zijn alle producten van Google bijeengebracht waarbij je links naar je website krijgt met gigantische domain authority (DA) en page authority (PA). Deze Stack heeft waarde van zichzelf om te kunnen ranken, maar de bedoeling is het verhogen van je hoofdwebsite autoriteit in Google. Daarna zijn er nog enorm veel mogelijkheden. Betere linkbuilding als de onze is niet mogelijk en hiermee heb je alles gedekt.

Bij nieuwe of vrij jonge websites zul je met een dergelijke Google stack direct resultaat zien. Bij websites die al wat langer online zijn en waarop al enige zoekmachine-optimalisatie is toegepast is het resultaat in de SERP minder snel merkbaar. Dat komt mede doordat het ranken van niks naar pagina 3 in Google.nl redelijk eenvoudig is, maar voor het ranken van je website van pagina 3 naar pagina 1 zijn meer inspanningen nodig.

Op zoek naar een SEO bedrijf in Zwolle?

SEO24.nl is een website van Netfort Marketing en ICT. Wij zijn gevestigd in Kampen, zo’n 20 minuten rijden vanaf Zwolle.

Stoomstraat 1a
8263AT Kampen
info@seo24.nl
038-3338838

9.4

Top organisatie!!!!!

Prettig en deskundig geholpen. Luisteren naar je wensen. Zeer professioneel.
Antoinette - Hoogeveen - 29 januari 2024

Goeie tips!

Seo scan gevraagd en binnen een aantal uur prima bruikbare adviezen en tips gekregen van Tonny. Geen gedoe, gezeur of [...]
Lucas - de Haag - 22 maart 2023

Prettig overleg en goede uitleg.

Correct bedrijf die ons goed heeft geholpen met het vindbaar maken van ons bedrijf in Google.
André - Kampen - 14 februari 2022

Snel en effectief

De google optimalisatie is snel gegaan, we stonden in 2 maanden op pagina 1. Niet lullen maar poetsen mentaliteit.
André - Dronten - 4 april 2021

Top werk

Binnen 1 week een super website en geweldig logo
Maria Louisa - Kampen - 22 februari 2021

Professioneel en top werk!

Goed overleg gehad met Tonny over een website. Als ik vragen had kon ik altijd bij hem terecht en hield [...]
Lars - IJsselmuiden - 16 februari 2021

Razendsnelle professionele hulp

Toch nog hoog in Google dankzij Netfort en eindelijk verlost van dure reclame. Heel fijn om mee samen te werken. [...]
Monique - Amsterdam - 25 oktober 2020

Top seo bedrijf

Wat een geluk dat ik dit bedrijf heb ontdekt. Het is een verademing om met ze te werken. Heren bedankt! [...]
Elke - Naaldwijk - 25 oktober 2020
51 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10

Gerelateerd aan SEO Zwolle:
SEO specialist Kampen SEO specialist DrontenSEO specialist Genemuiden