Goedkope SEO? Professionele SEO voor de laagste prijs

seo goedkoop

Bijgewerkt in mei 2024.

Hulp nodig bij de vindbaarheid van je website of webshop in Google, en moet dat zo goedkoop mogelijk? Dan hebben we een leuke SEO aanbieding voor je. Deze goedkope SEO aanbieding geldt nu ook voor local SEO!

Goedkope SEO voor je bedrijfswebsite

SEO voor gangbare websites en branches kost gemiddeld zo’n €800 tot €1200 per maand, met uitschieters naar 1500+ euro voor omvangrijke websites met een groot aantal getargete zoekwoorden. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de soort website, de branche waarin je opereert, de landen waar je op target en je specifieke wensen.

Besluit je nu met SEO aan de slag te gaan dan betaal je slechts € 658,75 per maand voor een periode van 6 maanden, inclusief (basic) linkbuilding! Goedkope SEO zonder in te leveren op kwaliteit. Deze prijs geldt voor de volledige duur van de SEO support.

Er wordt gewerkt volgens Google’s richtlijnen voor moderne SEO. Hiermee ben je voor nu en in de toekomst gegarandeerd van een goed gepositioneerde website.

De volgende condities zijn van toepassing:

 • Looptijd 6 maanden, € 658,75,- per maand.
 • Na 6 maanden elke maand eenvoudig per e-mail of telefonisch opzegbaar.
 • 1 Nederlandstalige website of webshop. Multisite, multistore of meertalig op aanvraag.
 • CMS systemen in eigen beheer zoals WordPress, Joomla of Magento dienen redelijk up-to-date te zijn.
 • Gratis professionele online SEO monitoring software, inclusief wekelijkse positierapporten.
 • Er wordt gewerkt met geavanceerde SEO technieken voor de beste resultaten.
 • Inclusief een linkbuilding pakket van +/- 10 links per maand (6 maanden), minimaal DA/PA 10, uit te breiden naar meer linkbuilding.
 • Aanbieding is geldig t/m eind mei 2024.

SEO is een continue en creatief proces. Eerst wordt een momentopname gemaakt van de huidige stand van zaken waarna we aan de slag gaan met het uitvoerende SEO werk. Het finetunen van een website neemt tenminste 6 maanden in beslag. Niet in de laatste plaats omdat Google er lang over kan doen om een website volledige te (her)indexeren en te rangschikken in de zoekresultaten.

Gebruik maken van deze goedkope SEO aanbieding?

Of wil je eerst nog een vraag stellen, of een vrijblijvende en gratis SEO pre-scan aanvragen? Laat het ons weten!

Er is nog plaats voor een beperkt aanmeldingen

Met deze SEO aanbieding kun je voordelig en in relatief korte tijd kennis maken met onze professionele SEO diensten. Maar we hebben geen onbeperkt aantal uren tot onze beschikking dus wees er snel bij.

Bij deze goedkope SEO-aanbieding kun je gratis gebruik maken van intuïtieve online SEO monitoring, analyse en optimalisatie software. Deze software is online in te zien en aan te passen, en wordt volledig op maat voor je ingericht.

Hiermee kun je alles op het gebied van SEO monitoren waaronder:

 • Zoekwoordenposities; hoe sta je ervoor in Google Mobile, Desktop, Images, Local (Maps  en 3-pack) etc.
 • Backlinks; hoeveel en welke backlinks en linkende domeinen verwijzen naar je site, welke zijn verwijderd?
 • Concurrenten; hoe staan ze ervoor t.o.v. jouw website?
 • Volledige site-audit; zijn er fouten op je website en wat kun je herstellen of verbeteren?
 • Google Search Console; wat zijn de top zoekopdrachten en best bekeken pagina’s?
 • Google Analytics; welk publiek komt er (organisch of met advertenties) op je website en waar komen ze vandaan?
 • Social media; likes; betrokkenheid, bereik en beoordelingen van o.a. Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.
 • E-mail campagnes; integreer jouw eigen emailmarketing software.
 • Google Local/ Google Mijn Bedrijf; inzichten, beoordelingen en posities.

Hiervan krijg je wekelijks een uitgebreid overzichtelijk rapport per email. Ook dit rapport is naar wens samen te stellen. Hieronder een afbeelding van alles wat gemonitord kan worden.

Goedkope SEO - monitoring
SEO monitoring – klik voor een grote afbeelding

Geavanceerde SEO inclusief linkbuilding

Tijdens de SEO overeenkomst zorgen we ervoor dat je website technisch perfect in orde is. Hierbij wordt gelet op zaken zoals htaccess, robots.txt, snelheid, cache mogelijkheden, metadata, zoekwoorddichtheid van de SEO teksten en “proof” woorden, social media accounts en social signals waarbij we voornamelijk letten op Facebook, Instagram, X (Twitter), YouTube en Pinterest.

Maar ook gaan we aan de slag met je linkprofiel (en krijg je een aantal gratis links van ons), content en content freshness zoals teksten, afbeeldingen en video’s, responsive design etc. Meestal kunnen we zelf je website aanpassen, maar in sommige gevallen, zoals bij op maat gemaakte functionaliteiten, zal je eigen webdesigner er mee aan de slag moeten.

Technische website optimalisatie

De techniek wordt regelmatig volledig getest. De zogenaamde “website-audits” worden je periodiek per email toegestuurd. Het is namelijk niet geheel ondenkbaar dat een plugin, module, extensie of template na verloop van tijd kuren gaat vertonen of dat je zelf een fout maakt in bijvoorbeeld een tekst-link of afbeelding.

Google heeft een hekel aan technische fouten. Hierdoor zakt je website in de zoekresultaten. Meestal merk je deze fouten zelf niet op en kunnen ze al je SEO inspanningen teniet doen. Website fouten moeten dus snel worden opgespoord en hersteld.

Is de basis van de website technisch in orde dan gaan we verder met de inhoud of de content. Elke branche, onderwerp, product en website is anders waardoor van te voren niet te zeggen valt wat er moet gebeuren. In de meeste gevallen betreft het aanpassingen of toevoegingen van de teksten, meta-data, menustructuur en afbeeldingen.

De vernieuwingen worden gemonitord en naargelang het resultaat weer aangepast. We gaan net zolang door totdat je website de hoogst mogelijke posities in Google heeft behaald.

Effectieve SEO-linkbuilding

Linkbuilding is essentieel. Heeft je website goede content dan zorgen links voor het nodige hefboomeffect. Tijdens het optimalisatieproces starten we al snel met linkbuilding. Je krijgt van ons een pakket van +/- 20 links vanaf verschillende domeinen en IP adressen waarmee de waarde of domain authority van je website in Google snel zal stijgen.

Heb je meer links nodig dan kunnen we je een uitgebreid linkbuildingplan aanbieden. We gaan net zolang door met optimaliseren totdat je de hoogste resultaten hebt bereikt met de beste posities.

Dat is het?

Soms wel. Maar zo nu en dan is de website of de content zo matig voor SEO dat er meer moet gebeuren om topposities te halen. In een enkele geval hebben we zelfs een website volledig opnieuw moeten opbouwen. Na een korte, gratis SEO pre-scan wordt nagenoeg alles duidelijk en zijn de knelpunten helder in beeld.

SEO en Google Ads

Heb je naast SEO ook interesse in Google Ads? Een nieuwe campagne starten, of je bestaande campagne optimaliseren? Vraag onze specialisten gerust naar de mogelijkheden. Als het om Google Ads gaat werken we voornamelijk zonder contracten!

Mocht je interesse hebben in dit interessante en goedkope SEO voorstel dan horen we dat uiteraard graag:

SEO24
Tonny Duiveman
T. 038-3338838
E. info@seo24.nl

Vraag ook een vrijblijvende SEO offerte voor een multistore of multisite, of websites getarget op het buitenland.

20+ jaar SEO ervaring, honderden tevreden klanten

Tonny werkt snel en effectief en is altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Hij verleende mij waardevolle adviezen voor www.zuiderzeehaven.nl. Hij is makkelijk bereikbaar en heel toegankelijk. Een erg plezierige partner om mee samen te werken.

Monique Middendorp

Monique Middendorp

Zuiderzeehaven Kampen website

Al jaren erg tevreden over de samenwerking met Tonny. Hij is een absolute specialist op het gebied van SEO, WordPress, Magento en Joomla. Hij denkt met je mee en beantwoord je vragen uiterst zorgvuldig. Ik kan het bedrijf iedereen aanbevelen!

Jeffrey van Winsum

Jeffrey van Winsum

Bronzenbeeldenwinkel website

Veel gestelde vragen over SEO

Wie zijn de mensen achter SEO24.nl?

SEO24.nl is een initiatief van Netfort uit Kampen. Ik (Tonny Duiveman) ben deze website begonnen om duidelijkheid te geven over de mogelijkheden van, en kennis over SEO bij Netfort. Op Netfort.nl lees je meer over al onze diensten, op SEO24.nl beperk ik me voornamelijk tot onze kernactiviteiten: SEO.

Voor wie is deze goedkope SEO aanbieding bedoeld?

Iedereen kan hulp krijgen bij SEO. Van WordPress eigenaren met een eenvoudige informatieve website tot beheerders van grote Magento multistores, en van midden- en kleinbedrijf tot grote internationaal georiënteerde ondernemingen. Iedereen heeft baat bij SEO.

Wat kan ik verwachten tijdens een SEO support overeenkomst?

Heb je hulp nodig bij SEO, of wil je het volledig uitbesteden dan hebben we hiervoor diverse invalshoeken. Het begint altijd met een volledig technisch onderzoek op tientallen punten; zijn er gebroken links, laadt de website snel genoeg en kan de site goed en volledig gecrawld worden? Daarna wordt bepaald op welke manier we de focus-zoekwoorden zo snel en goed mogelijk op pagina 1 in Google krijgen.

Garandeer je dat SEO bij jullie zal resulteren in hoge posities voor mijn website?

Tot nu toe is dat altijd nog gelukt. Tijdens de intake wordt al snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Is er bijvoorbeeld enorm veel concurrentie van toppagina’s zoals Wikipedia, Bol.com of Google zelf, of is je website sterk verouderd en verwaarloost dan kan dit een negatief effect hebben op onze SEO inspanningen. Dit bespreken we vooraf zodat je weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Kan ik tijdens deze SEO support overeenkomst zien wat je doet?

Ook bij deze goedkope SEO aanbieding kun je inloggen op onze online SEO monitoring en optimalisatie software waar je alle belangrijke ontwikkelingen kunt volgen. Hiervan krijg je elke week een uitgebreid positierapport en krijg je tijdens de SEO overeenkomst antwoord op al je vragen.

Hoeveel tijd gaat er overheen voordat ik betere posities kan verwachten?

Meestal zie je binnen 3 weken al resultaat. Wij handteren een minimale tijd van 4 maanden SEO support. Die tijd hebben we nodig om te zien welke wijzigingen goed uitpakken voor je website. Helaas kan dat niet sneller, Google kan er vrij lang over doen om de hele index te crawlen.

Heb je een lijst met punten die ik zelf aan kan pakken voor betere posities?

Ja die hebben we, maar deze “lijst” met aandachtspunten zal voor elke website anders geïnterpreteerd moeten worden. Zo moeten er bijvoorbeeld vaak teksten worden gewijzigd of toegevoegd, maar waar en op welke manier is bij elke website en voor elke branche anders. Bijvoorbeeld; een recept moet kort en bondig zijn met de juiste zoekwoorden, een handleiding voor de installatie van een CV ketel moet uitgebreid en vanuit alle invalshoeken beschreven worden.

Kan ik je bezoeken?

Uiteraard kan dat. Je kunt ons bezoeken aan de Stoomstraat 1a in Kampen. Kampen ligt op ongeveer 15 km rijden vanaf Zwolle.