SEO Scan – Weten hoe je website er SEO technisch voor staat

SEO scan

“Helderheid over de staat van je website of webshop met de verhelderende en adviserende SEO scan”

De vindbaarheid van je website is belangrijk. Zonder bezoekers geen verkoop, zo simpel is het. Op het gebied van SEO bied ik een aantal zeer betaalbare en effectieve mogelijkheden, waaronder de SEO scan. Je website wordt hierbij grondig onder loep genomen waarbij je duidelijkheid krijgt over de plus- en voornamelijk minpunten waaraan gewerkt moet worden. Hiervan je krijg je een overzichtelijk rapport waarmee je zelf of je webdesigner aan de slag kunt.

Uiteraard kun je het hele vervolg SEO traject ook aan mij uitbesteden.

SEO “Tool”?

In de meeste gevallen wordt door collega SEO’s een SEO scan uitgevoerd met een SEO tool. Sofware die de website scant op algemene zaken zoals de aanwezigheid van HTTPS, dode links, het aantal zoekwoorden, links etc. De uitkomst van een dergelijke scan is te simpel en te algemeen en helpt je niet of nauwelijks vooruit. Echte SEO zit hem in de details.

Bij mijn SEO scan gebruik ik voor enkele tests ook tools, maar het overgrote deel van je website wordt handmatig gecheckt. Daarmee is de scan persoonlijk en toegespitst op jouw website en jouw branche.

No cure, no pay!

Vind ik niks dan betaal je ook niks. Je betaalt enkel voor het SEO scan rapport als ik voldoende kan vinden om je verder te helpen. En dan heb ik het niet over minimale nuanceverschillen over bijvoorbeeld de snelheid van je website of het aantal woorden op een pagina. Je hebt dus altijd de zekerheid dat je in ieder geval beter wordt van mijn onderzoek. No cure, no pay.

Optioneel: SEO Scan + “SEO monitoring, analyse en rapportage software”.

Na het ontvangen van het SEO rapport kun je optioneel gebruik maken van mijn online SEO monitoring, analyse en rapportage software. Hierin kun je vanaf elke plek op een gebruiksvriendelijke manier al je SEO inspanningen volgen.

Deze omgeving richt ik voor je in, je hebt er zelf geen omkijken naar.

Niet alleen kun je de (landelijke en lokale) posities van je focus-zoekwoorden volgen en vergelijken met een eerder tijdvak, maar ook het bijhouden van Google Analytics en Search Console wordt erg overzichtelijk weergegeven.

Verder kun je hier heel gemakkelijk;

  • Zien hoeveel mensen zoeken naar de voor jou belangrijke zoekwoorden per maand;
  • Je backlinks analyseren en administreren;
  • Je concurrentie analyseren;
  • Een zeer uitgebreide site audit uitvoeren;
  • Je Feed, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn accounts monitoren;
  • De resultaten van Faceook en Google advertenties inzien;
  • De resultaten van CallRail inzien;
  • Wekelijks of maandelijks positierapporten ontvangen op meerdere e-mailadressen;
  • Beheerders (laten) toevoegen;
  • Takenlijsten maken voor jezelf of met je team.

De SEO Scan is de perfecte basis om al je SEO inspanningen op te baseren.

Meer weten over de verhelderende SEO Scan?
T. 038-3338838 – E. info@seo24.nl