SEO Scan – Weten hoe je website er SEO technisch voor staat

SEO scan

“Helderheid over de staat van je website of webshop met de verhelderende en adviserende SEO scan”.

De vindbaarheid van je website is enorm belangrijk. Zonder bezoekers geen verkoop, zo simpel is het. Op het gebied van SEO bieden we een aantal zeer effectieve mogelijkheden, waaronder de gratis SEO scan. Je website wordt hierbij grondig onder loep genomen waarna je duidelijkheid krijgt over de plus- en voornamelijk minpunten waaraan gewerkt moet worden.

De uitkomst ervan krijg je per email toegestuurd waarmee je zelf of je webdesigner aan de slag kunt gaan. Uiteraard kun je het hele vervolg SEO traject aan ons uitbesteden.

Verhelderende SEO Scan aanvragen? Binnen een werkdag weet je meer, gratis en vrijblijvend!

SEO “Tool”?

In de meeste gevallen wordt door collega SEO’s een SEO scan uitgevoerd met uitsluitend een SEO-audit tool. Software die de website scant op algemene zaken zoals de aanwezigheid van HTTPS, dode links, het aantal zoekwoorden, links etc. De uitkomst van een dergelijke scan is te simpel en te algemeen en helpt je niet of nauwelijks vooruit. Echte SEO zit hem in de details.

Bij de SEO scan van SEO24.nl gebruiken wij voor enkele tests ook tools, maar het overgrote deel van je website wordt handmatig gecheckt. Daarmee is de scan persoonlijk, eerlijk en toegespitst op jouw website en jouw branche.

Optioneel: SEO Scan + “SEO monitoring, analyse en rapportage software”

gratis seo scan Na het ontvangen van de bevindingen van de SEO Scan kun je optioneel en tegen een vooraf afgegeven prijsopgave gebruik maken van onze online SEO monitoring, analyse en rapportage software. Hierin kun je vanaf elke plek op een gebruiksvriendelijke manier al je SEO inspanningen volgen.

Deze omgeving wordt door ons ingericht en onderhouden, je hebt er zelf geen omkijken naar.

Niet alleen kun je de (landelijke en lokale) posities van je focus-zoekwoorden volgen en vergelijken met een eerder tijdvak, maar ook het bijhouden van Google Analytics en Search Console wordt erg overzichtelijk weergegeven.

Verder kun je hier heel gemakkelijk;

  • Zien hoeveel mensen zoeken naar de voor jou belangrijke zoekwoorden per maand;
  • Je backlinks analyseren en administreren;
  • Je concurrenten analyseren;
  • Een zeer uitgebreide site audit uitvoeren;
  • Je Feed, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn accounts monitoren;
  • De resultaten van Facebook en Google advertenties inzien;
  • De resultaten van CallRail inzien;
  • Wekelijks of maandelijks positierapporten ontvangen op meerdere e-mailadressen;
  • Beheerders (laten) toevoegen;
  • Takenlijsten maken voor jezelf of met je team.

Met onze SEO Pre-scan informeren wij je over de verbetermogelijkheden zodat je, ook zonder ons in te schakelen, gericht kunt werken aan je vindbaarheid in Google. Meer weten? Neem gerust contact op!