Professionele SEO zonder zorgen? SEO TOTAAL!

SEO Totaal

SEO voor je site of shop zonder gedoe? Geen zin in verzinnen van goede teksten, het maken en beheren van social media kanalen, gezeur met langzame hosting, sitemaps en ander technisch geneuzel? Dan is SEO Totaal iets voor jou. Deze vorm van SEO garandeert je de hoogste posities zonder dat je er omkijken naar hebt.

Na het beantwoorden van enkele vragen ga ik aan de slag en zorg ik ervoor dat je website lokaal, regionaal, nationaal en/of internationaal de hoogste posities bereikt in Google!

Effectieve SEO

SEO voor je website is een continue, creatief en intensief proces. Als eigenaar van een website, webshop of blog is het onmogelijk om je elke dag met SEO bezig te houden. Voor effectieve SEO heb je tijd nodig, veel tijd. Tijd die je als ondernemer veel beter in de verkoop van producten of diensten kunt steken. En hoe pak je dat überhaupt aan?

Een paar regels tekst en een paar linkjes is echt niet meer van deze tijd. Professionele SEO support is een must voor elke ondernemer die serieus aan de slag wil met zijn website.

Heldere rapportages

Elke week krijg je van mij de vorderingen van je zoekwoorden per email. De actuele zoekwoord posities ten opzichte van een vorig tijdvak in een eenvoudig overzicht. En vind je het leuk om meer inzicht te krijgen, dan kun je gratis gebruik maken van mijn online monitoring en optimalisatie software.

Algoritme wijzigingen

Google veranderd de regels, het zogenaamde algoritme, op honderden punten per jaar aan waardoor het onmogelijk is om je concurrenten op een effectieve manier bij te benen, laat staan voorbij te streven. SEO “erbij” doen werkt nu eenmaal niet. Wil je echt alles uit je SEO halen zonder dat je er omkijken naar hebt dan heb ik als SEO specialist alles in huis om jou te helpen aan nieuwe klanten.

Met SEO Totaal ben je gegarandeerd van de hoogste posities voor al je zoekwoorden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Fouten in de website

SEO technische fouten los ik zonder meer op. Meestal gratis onder de SEO overeenkomst, soms per vooraf afgegeven prijsopgave. Maar ook andere wensen waaronder op maat gemaakte functionaliteiten maak ik probleemloos en snel in orde. Daarbij werk ik het liefst aan WordPress, Magento en Joomla websites.

Google Adwords en Facebook Ads

Wil je naast SEO ook online adverteren dan zijn er veel mogelijkheden. Naast producten en diensten in Google Adwords en Facebook Ads kan ik ook zorgen dat je producten zichtbaar zijn op Google Shopping, Amazon en bijvoorbeeld Marktplaats.

Wat kost SEO TOTAAL?

De kosten voor deze vorm van SEO zijn sterk afhankelijk van je wensen, de huidige omvang en staat van de website, het aantal focus zoekwoorden en de regio’s of landen waarop getarget moet worden.

Meer weten?

Wil je meer weten of even kennismaken neem dan contact met op per e-mail of telefoon.

T. 038-3338838
E. info@seo24.nl